Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vastagszik a combom?...

Miért vastagszik a combom? Valamint a lentebb leírt dolgokat brutálisan elrontottam igaz? Talán soha nem fogyok le?

Figyelt kérdés
Kb. 2 és fél hete tornázok Rbint Rékára (minden nap kb. 1 óra) sok salátát fehérjét gyümölcsöt és zöldséget eszem de egyenlőre csak vastagszik a lábam. :/ Nagyon kitartó ember vagyok, viszont nem tudom mi történt, mert du. ( kb. 15 órakor) hirtelen nekiálltam palacsintát enni. Jó másnap gyümölcsnapot tartottam ami jól is ment egészen addig amíg tortát nem kellett sütnöm és rengeteg krémet ettem...szintén du. (15 óra körül). Jó ma akkor halat eszem és gyümölcsöt erre...nekiálltam ismételten du. mézet enni..magába...( kb. 15 órakor) :( természetesen ezmiatt többet is tornáztam mert bepánikoltam, hogy soha nem fogok lefogyni :( mit tegyek? Eddig is vastagodott a combom és most hogy ezt műveltem mi történik majd? Segítsen valaki! :(

2014. nov. 8. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó, most komolyan, szerinted, ha valaki túl keveset eszik, akkor nem tör majd rá falásroham? Te tényleg ilyen hülyeségben hiszel?

Teljesen jót írt a megelőző válaszoló.

2014. nov. 14. 11:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek! Tényleg köszönöm mindenkinek a válaszokat, a combommal majd kezdek valamit (még mindig nincs változás) mindenki válasza hasznos volt :)
2014. nov. 15. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Te meg nem tudsz olvasni hogy azt írtam, nekem is voltak falásrohamaim és nem azért mert éheztem, sőt, hanem mert pusztán megkívántam!!!
2014. nov. 15. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert te vagy az etalon, ha te úgy hiszed, hogy nálad nem a túl kevés kalória váltotta ki a zabálási rohamot, akkor nyilván másnál is csak így lehet. Te ezt írtad, ami hülyeség.
2014. nov. 15. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!