Tudom, tudom, hogy elrontottam, de nem találom a kiutat, egyedül vagyok, rosszul vagyok, segítség?
5 évvel ezelőtt kezdődött minden.
Hájasból (172cm 95kg)lettem anorexiás(172cm 33kg)
1 év alatt fogytam le, és tartottam is, egészen tavaszig, ekkor zabálás tört rám, ugyanott tartok ahol eddig.
Most újra 70kg vagyok, leszeretnék fogyni decemberig 10kg-ot, csak van egy kis baj
Nem bírom, nem tehetek róla, egyszerűen rosszul vagyok.
Egész nap mint egy élő halott, és nem is tudom senkivel sem megbeszélni ezeket, hüly ének néznek, nem értenek.
Egész héten tartom a diétát, de elájulok.
Koplalás következményei: szívritmuszavar, magas vagy hirtelen nagyon alacsony vérnyomás, cukorbetegség, gyomorpanaszok, vesekőképződés, csontritkulás, amornea-menstruáció elmaradása.
Voltam orvosnál de nem tud mit tenni, azt mondta, hogy ez nem lesz már jobb, hiába teszek meg mindent, nem tud segíteni.
rengeteg vizet kell innom, de a vesém még sokszor így is görcsöl, gyomrom teljesen ki van és dagadt vagyok.
Nem egy hisztis pitsa vagyok, 26 éves Nő vagyok de nem bírom.
Ma is reggel elájultam, próbálok egy egészséges diétát tartani, de nincs erőm, színesen látok, szédülök, szúr a szívem, verejtékezek, mintha nem is élnék
Ma is reggelire ettem 2 főtt tojást, 1 szelet rozskenyérrel, paprikával
később egy almát
ebédre tojás levest, tökfőzeléket pörkölttel
majd éreztem hogy rosszul vagyok, leesett a cukrom, ájulás kerülgetett, ettem pár szelet sütit-ez volt kéznél, pár percre rá hasmenésem lett, csikar a gyomrom, ki is jött minden
most megint kóválygok, szédülök, ülök, és sírok és azon gondolkozom, hogy ez már nem lesz jobb
#3: Annyira jó, hogy te oly tökéletes vagy - vagy inkább csak fiatal, aki óriási hibát még nem követett el maga ellen... Én nem hiszem, hogy csak mert valaki buta volt egyszer valamiben, kínt s súlyos esetben halált érdemel.
Kérdező, ez szerintem is komoly, fordulj szakemberhez, hátha ért ahhoz, amit csinál és tud segíteni.
Amit Te tettél a testeddel, az ki tudja, milyen súlyos, ami nekünk jó étrend, azt a szervezeted nem biztos, hogy kezelni tudja.
Mondanám, hogy ne a fogyás érdekeljen, hanem a gyógyulás, de egy ex-anorexiásnak nagyon kemény lehet valós zsírpárnákat látnia nap mint nap, lelkileg ez bizonyára sokat tud rontani az amúgyis rossz helyzeten. De akkor is a gyógyulás az első, anélkül fogyni sem tudsz normálisan.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az első hozzászólónak, most már én is tudom, de helyre kell hoznom, mert ezt így már nem bírom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!