Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyedik alkalommal találkoztam egy lánnyal. Egyedül él. Megengedte, hogy bemenjek hozzá. Nagyon elrontottam?
Jaj várj, előbb hagy nevessek xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na szal, sztem volt benne igazság, de ember vagy, lehet a csaj picit prűd. De na, még nem is volt a kapcsolatotok "olyan szinten"
hát ha ez igaz akkor durva,szerintem ö a nagy paraszt!
ez normális emberi dolog,hogy valaki fingik,miért ö nem szokott? nálam volt,hogy elsö randin fingott a csaj...és?
nem szolta érte,emberek vagyunk!
felejtsd el ezt a hülye libát!
Vizuális képzelőerőmnek hála ezt elképzeltem xDDD
Bocsi hogy nevetek,de vicces hogy a csaj ezért kiakadt
Jó most csajok írják hogy fúj így meg úgy,de ha finganod kellett akkor sajnos ez van.
Inkább az jöjjön ki mint a mentő.
Mátyás király mondá vala:
Hangos fingnak nincsen szaga.
De amelyik hang nélküli,
Annak szaga rendkívüli...
Még jó, hogy nem pusztítottál ki egyúttal minden élő organizmust a szobában. Amúgy meg szép volt! :D
nagyon elrontottad.
azért van a mellékhelyiség hogy oda kiszaladj és ott intézd el ezt, addig vissza kell tartani mert így illendő.
legalábbis idegen helyen, saját lakásában mindenki azt csinál amit akar
de valaki ágyába rondítani... a legnagyobb b.unkóság ami létezhet
Mikortól kapcsolat, a kapcsolat...?
Mikor a fiú látta a lányt smink nélkül, a lány hallotta a galambokat!
Mutasd ezt meg Neki, és tedd hozzá, Te csak egy magasabb szintre akartad rakni kettőtök életét!
Besírtam a nevetéstől!
Ezt beszopt@d.:D
Ha jó arc lett volna,csak annyit mondott volna,hogy"ez már akkor is sz@r volt amikor megetted".:D
hmm én így ismerem:
Mátyás király mondá vala,
hangos fingnak nincsen szaga,
de amelyik sunyi, lapos
annak szaga irtózatos.
Az én barátom mindig azzal fenyeget, ha rossz vagyok, bepukizik xDDDD. ÉS én meg rossz vagyok, ő meg tartja a szavát xD És akkor megindul a Benny Hill show
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!