Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, akivel eddig kétszer találkoztam. Nagyon kívánom és legszívesebben megcsókolnám és jönne, aminek jönnie kell. Miért nem lehet ilyen egyszerű minden?
21 éves vagyok, a szexuális aktivitásom csúcspontján, amikor hormondömping árasztja el a testem és minden nap égek a kielégületlen vágytól, pont most nem találok olyan férfit, akivel párkapcsolatot tudnék kialakítani. Nincs az a személyiség, ami levesz a lábamról, illetve remélem van, de nem találtam meg egyelőre. Így a döntő tényező számomra jelenleg az arc, a test, a hang, a kisugárzás, a szexiség.
Ha erre a férfira "rámásznék" mit gondolna? Ő kért először találkát és nekem tetszett is, de nem akartam lerohanni, de a kielégületlenség eme szakaszán lehet megkockáztatnám a megítélésem az ő szemében egy jó szex reményében.
2# SPOILER VESZÉLY
Még mindig állatok vagyunk, lásd háborúk, a bulvárszenny, csodáltos viselkedés társainkkal, stb.
Nem érdekel, ha a szex állatias, mi abban a rossz?
Érdekes ember anyák sokszor megölik/eldobják/megmikrózzák a gyerekeiket, egy állat sokszor jobban szereti a másikat, mint az emberek Számomra ez nem probléma, ha valaki szerint állatias dolog, de az emberek is állatok, főemlősök.
Beszéljünk inkább a szexről.
21:58
Csak a saját nevedben beszélj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!