Ezzel most elrontottam az egész fogyómat?
Figyelt kérdés
Ma rengeteget zabáltam..
reggelire tk kenyeret, 2 csomag csirkemell sonkát,1 db paprikát
tizoraira 1 norbi turorudit
ebédre 100g salit,3 ek öntettel és 40 dkg csirkecomb filével ami natur volt
Még este kell ennem legalább 1 db virslit,hogy ne bántsam meg anyáékat..De ez igy is van már vagy 1100kcal.:( teljesen elvagyok keseredve
ettől hizni fogok?
2014. dec. 31. 17:06
1/9 anonim válasza:
Ettől? Dehogyis, ez biztos nincs meg 1100kcal.
Egyél még nyugodtan, ez nagyon kevés.
BUÉK!
2/9 anonim válasza:
<SARCASM>Igen! Elrontottad! Össze fog dőlni az egész életed, sosem leszel más sikeres, mert nem sanyargatod magad eléggé még ünnep napon sem.</SARCASM>
Ez egy kis kitérő volt. Ha ez után odafigyelsz a kúrádra, akkor attól még sikeres lehet.
3/9 anonim válasza:
Eddig koplaltál, hogy ezt soknak tartod?
4/9 anonim válasza:
Beteg az agyad kedves kérdező. AZ új évre mi lenne ha megfogadnád, hogy nem teszed tönkre magad és normálisan táplálkozol?
5/9 anonim válasza:
Ez csak az ügyeletes és felettébb unalmas, fogyókúrán gúnyolódó kamu. Naponta van néhány ilyen.
6/9 anonim válasza:
Ez hogy lenne már zabálás, te!!! Ez inkább kevés!
7/9 scarfaced válasza:
igen elrontottad kövér disznó.
8/9 anonim válasza:
Ajánlom a kalóriabázis nevű oldalt.
www.kaloriabazis.hu
9/9 anonim válasza:
Szeretem a trollokat, akik farkasért kiáltanak, aztán, ha bajban lesznek, senki nem fog figyelni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!