Tudom h nagyon elrontottam, de most akkor megállt az egész vagy ez az egy nap nem akkora hátrány?
nem volt ma itthon ezt tudtam kihozni
reggeli szelet tk kenyér+2 szelet sonka+1 paradicsom+1 fej kisebb hagyma
tízórai: 1 narancs, 1 mandarin, 1 alma
ebéd: káposztaleves (1 tányér) 2 kocka rizskók (tudom h ezt nem kellett volna de ez volt ma nem volt itthon más
uzsonna? 1 fél sülttök
vacsora: 1 fél tányér cékla
tudom fehérje ma nem volt, de mindennap nem tudunk hust, halat, meg tojást enni
most akkor elrontottam
köszönöm az értelmes válaszokat
166cm 60 kilo 14 éves
Ez teljesen jó volt, nem rontottál el semmit :)
Mindig így kéne kajálnod, és hidd el, fogynál így is, csak annyi különbséggel, hogy egészséges is lennél ;)
komolyna?? jéé én azt hiittem h nagyon nagyon sok főleg az ebéd
köszönöm a válaszokat
Csak érdeklődésképpen:
Ügye tudsz róla, hogy 14 évesen még bőven fejlődik a szervezet? És te éppen elvonod tőle a tápanyagot? És ügye tudod, hogy ennek meglehetősen hosszútávú fejlődési rendellenesség lehet az oka? És ügye tudod, hogy pl. az idegsejtek cukor nélkül nem igazán tudnak üzemelni?
Mert ha igen, akkor csak nyugodtan...
Kedves kérdező!
Beláttam a hibámat. Szerintem is ennél kevesebbet egyél, mert a mai világban csak ehetetlen és disznóvá hizlaló finomított lisztes és édesítőszeres cuccok vannak :)
köszönöm a válaszokat
igen tudom a fehérjét, ma már 2 kanál barnarizs volt hussal+uborka+paradicsom+hagyma+cékla
vacsora meg joghurt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!