173cm re voltam 34kg. Most 58 kg vagyok. De undorítóan nézek ki. A combjaim 58cm vastagok. Szeretnék fogyni, de nem engednek:((
A testvérem addig kiabált ma is velwm ameddig meg nem ettem 15db sajtos pogácsát. Mozgok is, de bármit eszek akár nagyon kevés, hítok mindentől. Miért?
Örülj neki, hogy a testvéred aggódik érted, szeret, és nem akarja, hogy bajod legyen.
Bár a pogácsa nem feltétlenül a legjobb kaja még ilyen esetben is, de ahogy látom, ő az, aki a legjobban törődik veled a családban.
2015. jún. 3. 17:36
12/24 anonim válasza:
Na... mondhatom nagyon jófej szüleid vannak. A testvérednek több esze van,mint nekik együttvéve.
Ne fogyj, ehhez a magassághoz az 58 kg pont jó. Ha formálódni akarsz akkor mozogj továbbra is. Kérlek, ne akarj csontos lenni,élj egészségesen.
Az étkezésedre is figyelj oda. Jönnek a fincsi nyári gyümölcsök, egyél rendszeresen azokból is.
2015. jún. 3. 17:54
13/24 anonim válasza:
Szerintem is pont jó a súlyod, sőtt akár még szedhetnél fel pár kilót is. Egyél rendesen és edzél mellette és formás leszel, nem csont, bőrnek kell kinézni, a csonton van izom, hús az kell, amikor csont, bőr vagy akkor azért van mert már a szervezeted nem tud mit felélni,mert az összes zsírod felélte és az baromira nem egészséges hidd el.
2015. jún. 3. 18:07
14/24 anonim válasza:
Bocs, de nem tudom elhinni, hogy van olyan idióta szülő, aki miután látta a lányát 34 kilósra sorvadni, bármikor az életben többet azt mondja neki, hogy dagadt.
2015. jún. 3. 18:56
15/24 anonim válasza:
Én 170 centi vagyok és 58 kg, én elégedett vagyok magammal, te meg még egy picit magasabb is vagy, úgy hogy szerintem teljesen rendben vagy. ;)
2015. jún. 3. 19:02
16/24 anonim válasza:
Én megértelek.
Én 170 cm vagyok, 58 kiló és undorodom magamtól. Épp fogyózom amúgy, nagyon remélem, hogy mihamarabb lemegyek 50-re. :)
2015. jún. 3. 21:49
17/24 anonim válasza:
Menj pszichológushoz, mert testképzavaros vagy. A súlyoddal nincs baj, a fejedben annál több. Én még soványnak is mondanálak, de téged úgyse érdekel, csak az amikor egyetértenek veled és társakat találsz az agybajhoz. Ha így folytatod, meg fogsz halni!
2015. jún. 4. 07:59
18/24 A kérdező kommentje:
Járok psz.-hez, de nem segít. Attól, hogy mindig megkérdezi, hogy mit csináltál otthon attól még nem fogok meggyógyúlni.😕
2015. jún. 4. 08:02
19/24 anonim válasza:
Hát nem is leszel jobban, ha te magad nem teszel rendet magadban, de míg ilyen " támogatóak " a szüleid addig se. Sajnálom, ez az igazság.
2015. jún. 4. 15:27
20/24 anonim válasza:
Kezdésnek válts orvost...aztán öleld meg a tesódat, hogy nem hagyja, hogy halálra koplald magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!