Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiával küzdők, nagyon...

Anorexiával küzdők, nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

16/l

173cm re voltam 34kg. Most 58 kg vagyok. De undorítóan nézek ki. A combjaim 58cm vastagok. Szeretnék fogyni, de nem engednek:((

A testvérem addig kiabált ma is velwm ameddig meg nem ettem 15db sajtos pogácsát. Mozgok is, de bármit eszek akár nagyon kevés, hítok mindentől. Miért?

2015. jún. 3. 16:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

1. NE TE járj pszichológushoz, hanem MINDANNYIAN! A SZÜLEIDDEL kezdve, mert ők a hüyék, de nagyon.

2. a tesód normális, és ha egyszer kikeveredsz ebből, nagyon fogod szeretni őt, és hálás leszel neki, amiért nem hagyott meghalni

3. a szüleiddel nem kell foglalkozz, ha ilyen degeneráltak (bár valószínű, tudat alatt nekik akarsz megfelelni, azért az an.).

4. ne ess kétségbe, a súlyod pont jó :)

5. ha gondod van, sportolj, az is boldoggá tesz, és szebbnek érzed magad tőle

2015. jún. 5. 17:02
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 4-5 kilót fogyhatsz még, de többet ne nagyon. A testvéredet meg szard le ;) 23/f
2015. jún. 6. 08:45
 23/24 anonim ***** válasza:
16/22 sürgősen menj el pszichológushoz! Neked is testképzavarod van!
2018. nov. 24. 10:16
 24/24 anonim ***** válasza:
22/23 olvass utána ennek. A legrosszabb tanácsot adtad egy anorexiából felgyógyulásben lévő fiatalnak!
2018. nov. 24. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!