Ha elrontottam egy feladatot az interjú előtti feladatba, azt bele tegyem a prezentációmba?
Vállald fel a hibát és természetesen magyarázd is el, hogy mi az. Így látják, hogy tényleg érted.
+ Így megtudhatod, hogy ők mennyire figyeltek a jelentkezésedre. Ha fel sem tűnt nekik (és égbekiáltó a hiba), akkor tudni fogod milyen alaposan dolgoznak ők is.
Ettől függetlenül tartsd észben, hogy mindenki hibázik. Te is és mások is. Nem mindig gáz, de az elején mindig jobban jössz ki, ha felvállalod.
Wow, melyik cégnél kell PPTvel prezentálni a házira adott megoldásokat?
Elég egyedi dolog ez, így az adott cég dolgozói biztos felismerik a kérdésed a válasz megírása nélkül is, de ha nem akarok publikusan megosztani, kérlek írd meg privátban. Tényleg kíváncsi vagyok.
Jaja, amit kettes mond, jelezd hogy rájöttél utólag hogy hibáztál, és a helyes megoldást is mutasd meg szerintem.
Ebből látják hogy lelkiismeretes vagy, alapos, őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!