Mennyire normális ha nem akarják elmondani a cég nevét?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem több adminisztratív állásra(3). Kiderült hogy mindhárom hirdetés egy helyhez tartozik csak más a szöveg meg az illusztráció.
A harmadik embernél megkérdeztem mikor felhívott hogy megtudhatnám e a cég nevét de sehogy nem akarta elmondani, úgy válaszolt hogy ez nem telefontéma és nem adott meg cégnevet a hirdetésben (holott állítólag már 12 éve cégcsoporttá nőtték ki magukat Mo.-n)
Mennyire illegális ez az egész?
2023. okt. 3. 17:07
1/13 anonim válasza:
Lehet hogy arról van szó, hogy akivel beszéltél az egy munkaközvetítő vagy fejvadász cég munkatársa, és azért nem akarja elmondani, mert akkor őket megkerülve tudnál esetleg jelentkezni a céghez. Akkor szokott ilyen lenni.
2/13 anonim válasza:
Már ne haragudj de te olyan helyre jelentkezel ahol meg sem adják a cég nevét? Hát ameddig találnak ilyen szellemileg leépült jelentkezőket mint te vagy addig csinálják nyugodtan..
3/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy átverés. Nálunk is van egy gyár, ami 3 féleképpen is hírdet, mert annyira szar hely, hogy nyíltan már nem tudnának hírdetni, hiszen senki sem menne oda :D
4/13 anonim válasza:
1.-nél a pont. Nem a cég, hanem egy munkaközvetítő fog alkalmazni papíron, és ő ad kölcsön a cégnek.
5/13 anonim válasza:
3. Felénk is van! Ikladon. Meg Aszódon a SISECAM őrsége, a főnökasszony miatt.
6/13 anonim válasza:
Munkaközvetítők sosem adják meg a cégnevet. Ahogy az ingatlanosok sem a címet. Mert különben megkerülnék őket sokan és bukják a jutalékot.
7/13 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert közismerten rossz és inkorrekt cég, ha meghallanák az álláskeresők, hogy hozzájuk lehet jelentkezni azonnal rájuk csapnák a telefont.
8/13 anonim válasza:
Na ja... sokkal inkább forex vagy más mlm-es átverésre gyanakszom. Egyszer vettem részt egy ilyenen, annyit mondtak nyersanyagkereskedők 😆 én meg kibuszoztam nekik a világ végére... a cégnév az a minimum, akár fejvadász, akár nem. "Adminisztratív munka" ez is tipikus átverős csali szöveg.
9/13 anonim válasza:
Nem kell itt semmi ilyen butaságot belel látni.
A legkézenfekvőbb eshetőség az, hogy egy munkaerőkölcsönző aki cégeknek keresi a munkaerőt, és azért nem mondja el hogy mi a cég, mert akkor őket megkerülve esetleg jelentkezhetsz a helyre, és ők bukják a fejpénzt utánad.
10/13 anonim válasza:
Nem köteles megmondani a nevét, neked meg nem köteles elfogadnod az ajánlatát, szal ha nem mondja el le teszed a telefont azt majd hülyéskednek egy másik balekkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!