Mennyire normális ha nem akarják elmondani a cég nevét?
Jelentkeztem több adminisztratív állásra(3). Kiderült hogy mindhárom hirdetés egy helyhez tartozik csak más a szöveg meg az illusztráció.
A harmadik embernél megkérdeztem mikor felhívott hogy megtudhatnám e a cég nevét de sehogy nem akarta elmondani, úgy válaszolt hogy ez nem telefontéma és nem adott meg cégnevet a hirdetésben (holott állítólag már 12 éve cégcsoporttá nőtték ki magukat Mo.-n)
Mennyire illegális ez az egész?
Ha munka közvetítő cég akkor egyértelmű hogy szeretnék ha rajtuk keresztül dolgoznál.
Ha fejvadász az más tészta. Sokszor a szerződésben benne van hogyha megkeresnek ajánlattal és van bizonyítékuk erről, akkor is kapnak pénzt ha utánna a céghez közvetlenül jelentkezel. Főleg jobb poziknál nem engedhetik meg maguknak azt hogy nem mondják meg a cég nevét. Azért nem mindegy ha engem megkeresnek mondjuk azzaI hogy MB hez vennének fel X pozira vagy random multi céghez vennének fel X pozira.
Végül kiderült hogy telemarketing.
Valahogy utánanéztem utcaképen.
Tipikus az a munka amikor kütyüket kell rátukmálni az idősekre. De még így sem találtam meg a cég nevét szóval biztos kihagyom.
(Aki hirdette nem munkaközvetítő, egyszerűen tényleg nem létezik a cég xD)
2-es
Lehet jelentkeztem de csak kíváncsiságból mert már akkor furcsa volt az egész. Ettől függetlenül nem megyek el interjúra, nem fogok ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!