Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudja anyám normális...

Miért nem tudja anyám normálisan elmondani, amit akar? Miért kell hisztériáznia, ha ezek után nem értem, félreérten?

Figyelt kérdés

Felteszi a kérdést kijelentő hangsúllyal, ezért nem válaszolok, hanem úgy veszem, hogy az egy kijelentés volt.

Vagy mond egy kijelentő mondatot, kérdő hangsúllyal, én meg válaszolok, mintha kérdés lett volna.

Vagy ülünk a hangos vonaton, félig háttal motyog valamit artikulálatlanul, csoda ha hallani.

Vagy látja, hogy zenét hallgatok, de csak elkezdi a mondanivalóját, aztán ha nem hallom, és visszakérdezek immáron fülhallgató nélkül, akkor ordít.

És az összes ilyen félreértésre ez a megoldása az elmúlt pár hónapban. Mást se tud csinálni csak ordítani. Rettentő idegesítő, és primitív dolog, pláne, hogy igaza sincs, csak ezt nem tudja elfogadni... Mert hogy ő a szülő, akkor szól be nekem, amikor akar.... Én egy nagyon békés emberke vagyok, de ha nem lenne illegális a fizikai erőszak, és nem az anyámról lenne szó, én már pofán vertem volna...

Komolyan, ő nem tud normálisan beszélni, és ő hepciáskodik? Ezzel mit kezdjek?

2022. szept. 6. 11:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

Hány éves vagy?

Miért nem kommunikáltok rendesen? Le kéne ülni egyszer higgadtan megbeszélni, hogy ki hogyan viselkedjen....

2022. szept. 6. 11:19
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Nincs valami betegsége?
2022. szept. 6. 11:22
 3/19 A kérdező kommentje:
Azért nem kommunikálunk rendesen, mert vele egyszerűen nem lehet. Valahányszor leülök vele beszélni nyugodt pillanatban a problémákról, ő üvölt, és az van kihozva belőle, hogy én generáltam a feszültségét. Mást se tud csak kiabálni. Amiket felsoroltam azokat azóta csinálja, hogy megjött a hír, hogy felvettek egyetemre. Nem tudom, hogy ebben lehet-e összefüggés.
2022. szept. 6. 11:27
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

4: nem láthatunk anyád fejébe.... Kérdezd meg tőle..

El is költözöl más városba? Akkor meg a probléma megoldódik. :)

2022. szept. 6. 11:31
 5/19 A kérdező kommentje:
Más városba vagyok, igen, de azért néha haza fogok menni
2022. szept. 6. 11:33
 6/19 anonim ***** válasza:
24%

Néha ki fogod bírni... És lehet, hogy addigra lehiggad.

Amúgy meg foglalkozz egy kicsit a saját agressziókezeléseddel... Ez a pofánvágási gondolat problémákat jelez...

2022. szept. 6. 11:40
 7/19 A kérdező kommentje:
Teljesen rendben van az agressziókezelésem. Csak elég frusztráló napi százezerszer eljátszani, hogy azt hiszem, hogy például kérdést tett fel, mert úgy hangsúlyozta, aztán elkezd ordítani, hogy az nem kérdés volt.... Alapvetően inkább túl türelmes vagyok, de az már a lókuginak is a vége, hogy napi szinten ordít azért, mert ő nem tud beszélni normálisan, ezért nem értem.
2022. szept. 6. 11:47
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
#7 élj le pár évet egy ilyen emberrel, és hidd el neked is ilyen gondolataid lesznek. A szülő is pofánvágja a gyerekét ha ordít vagy csúnyán beszél, akkor ez fordítva se legyen másképp.
2022. szept. 6. 11:48
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

8: és rákérdeztél nála, hogy azért ideges és ordít, mert te elköltözöl???

Tényleg ennyire nem kommunikáltok hétköznapi dolgokról?

2022. szept. 6. 11:50
 10/19 A kérdező kommentje:
#10 Öt évig kolis voltam, egy időben covid alatt is. Nem akkora újdonság ez, hogy most is így alakult. Ráadásul egész nyáron hallgattam, hogy alig várja, hogy ne legyek otthon annyit. :D
2022. szept. 6. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!