Miért nem tudja anyám normálisan elmondani, amit akar? Miért kell hisztériáznia, ha ezek után nem értem, félreérten?
Felteszi a kérdést kijelentő hangsúllyal, ezért nem válaszolok, hanem úgy veszem, hogy az egy kijelentés volt.
Vagy mond egy kijelentő mondatot, kérdő hangsúllyal, én meg válaszolok, mintha kérdés lett volna.
Vagy ülünk a hangos vonaton, félig háttal motyog valamit artikulálatlanul, csoda ha hallani.
Vagy látja, hogy zenét hallgatok, de csak elkezdi a mondanivalóját, aztán ha nem hallom, és visszakérdezek immáron fülhallgató nélkül, akkor ordít.
És az összes ilyen félreértésre ez a megoldása az elmúlt pár hónapban. Mást se tud csinálni csak ordítani. Rettentő idegesítő, és primitív dolog, pláne, hogy igaza sincs, csak ezt nem tudja elfogadni... Mert hogy ő a szülő, akkor szól be nekem, amikor akar.... Én egy nagyon békés emberke vagyok, de ha nem lenne illegális a fizikai erőszak, és nem az anyámról lenne szó, én már pofán vertem volna...
Komolyan, ő nem tud normálisan beszélni, és ő hepciáskodik? Ezzel mit kezdjek?
Hány éves vagy?
Miért nem kommunikáltok rendesen? Le kéne ülni egyszer higgadtan megbeszélni, hogy ki hogyan viselkedjen....
4: nem láthatunk anyád fejébe.... Kérdezd meg tőle..
El is költözöl más városba? Akkor meg a probléma megoldódik. :)
Néha ki fogod bírni... És lehet, hogy addigra lehiggad.
Amúgy meg foglalkozz egy kicsit a saját agressziókezeléseddel... Ez a pofánvágási gondolat problémákat jelez...
8: és rákérdeztél nála, hogy azért ideges és ordít, mert te elköltözöl???
Tényleg ennyire nem kommunikáltok hétköznapi dolgokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!