Anyám másik szakot akar rám erőltetni. Mit tennétek ti?
Van érettségim, anyám rám erőltetné a technikumot abban a szakmában amit utálok. Én már találtam másik suliban másik szakmát amit szívesen csinálok és szeretném ha hivatalosan is meglenne a végzettségem,de nem akarja engedni, ha szóba van hozva már kiabál egyből. Még a jogosítványt sem engedi/ott már beiratkoztam egy tanfolyamra(nem tudja)
Szülői beleegyezés nélkül is be tudok iratkozni oda ahova én akarok gondolom, de nem vagyok benne biztos.
19/f
Kiegészítés:
Hiába van neki mondva hogy 19 évesen igazán eldönthetném hogy mit szeretnék dolgozni ha eljön az idő, ő kitart a saját hülyesége mellett, sőt már munkahelyet is keres előre. (De utálom a szakmámat)
A középsuliba is a szülők erőltettek...(4 éve)
19 evesen nem kell az engedélye.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Mutasd meg neki ezt a kérdést.
Köszi, elolvasom.
Gáz hogy egy napon van beiratkozás a 2 szakra, egyik a városomba(ahova anyám akarja) másik a közelbe lévő nagyvárosban. Esetleg megpróbálnám hogy a helyi suliba elintézem hogy ne fogadják el a jelentekést, és akkor be se tud iratni sehogy, vagy nem tudom mi tévő legyek, a balhé elkerülhetetlen itthon.
Kommentelő anyukának:
Második évben szóltam, hogy nem tetszik, váltsunk. A válasz: " Ne szórakozzál, fele már megvan másik suli se lenne jobb. Vége
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!