Anyám másik szakot akar rám erőltetni. Mit tennétek ti?
Van érettségim, anyám rám erőltetné a technikumot abban a szakmában amit utálok. Én már találtam másik suliban másik szakmát amit szívesen csinálok és szeretném ha hivatalosan is meglenne a végzettségem,de nem akarja engedni, ha szóba van hozva már kiabál egyből. Még a jogosítványt sem engedi/ott már beiratkoztam egy tanfolyamra(nem tudja)
Szülői beleegyezés nélkül is be tudok iratkozni oda ahova én akarok gondolom, de nem vagyok benne biztos.
19/f
11-es!
Ezis eszembe jutott, vagy inkább bnőmnél alszok hogy reggel még csak észre se vegyen.
Állj a sarkadra, és tedd, amit te akarsz!
Mi az, hogy ő írat be valahova? Felnőtt ember vagy. Egyszerűen a felvétel napján fogod magad, és a másik városban lévőre mész el, nem ahova anyád akar.
Ha meg ő bemegy a másik iskolába, te utólag felhívod őket, és közlöd, hogy sztornó, ez csak az agyament anyád magánakciója volt.
A balhét meg be kell vállalni.
Azt kell mondjam, nagyon jól gondolkodsz, anyád büszke lehetne rád.
Ha bármit is számít, tanár vagyok egyébként.
Ha a balhé elkerülhetetlen, inkább vágj bele önként, minthogy anyukád kezdje a hisztit.
Ő sehova nem kell, beiratkozásra főleg nem, felnőtt ember vagy.
Menj a választott szakra, és ignoráld a hisztijét. Előbb-utóbb megunja. Légy erős, kérdező, nagyon jól gondolkodsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!