Anyám másik szakot akar rám erőltetni. Mit tennétek ti?
Van érettségim, anyám rám erőltetné a technikumot abban a szakmában amit utálok. Én már találtam másik suliban másik szakmát amit szívesen csinálok és szeretném ha hivatalosan is meglenne a végzettségem,de nem akarja engedni, ha szóba van hozva már kiabál egyből. Még a jogosítványt sem engedi/ott már beiratkoztam egy tanfolyamra(nem tudja)
Szülői beleegyezés nélkül is be tudok iratkozni oda ahova én akarok gondolom, de nem vagyok benne biztos.
19/f
Szomorú, hogy van szülő, aki ahelyett, hogy örülne, hogy egy talpraesett, előrelátó gyereke van, inkább le akarja törni a szarvát.
Ne hagyd magad, kérdező! Jól látod, ez a te életed, te fogod azt a szakmát megszerezni és művelni. Biztos, hogy mérges lesz az anyád az elején, de ha van egy kis esze, be fogja látni, hogy neked volt igazad. Drukkolok, hogy a lehető legsimábban menjen a körülményekhez képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!