Mindenképp visszajelez a munkáltató az interjú után?
Figyelt kérdés
Tehát már nem csak a HR-essel, hanem aztán a supervisorral is megvolt az interjú. Két hetet ígértek, ami ma telt le.
Én azt gondolom, hogy mindenképp visszajeleznek, ha már interjú is volt. Jól gondolom?
De ha már eltelt két hét, ennyire nem sürgős nekik, akkor van még esély, hogy ha visszajeleznek is egyáltalán, pozitív lesz?
2023. okt. 4. 13:09
2/13 anonim válasza:
Nem, altalaban meg akkor sem ha az interjun jopofizasbol megigerik hogy mindenkepp jeleznek.
4/13 anonim válasza:
Nem fognak. Én ráírnék a hr-esre, dolgozzon egy kicsit, legalább egy sablon elutasító üzenetet izzadjon már ki ha ennyit húzták az idődet.
5/13 anonim válasza:
Dehogy is. Volt, ahol esküdöztek, hogy borzasztó szimpatikus vagyok nekik, fuhh, máshonnan is várok ajánlatot, hát akkor még a héten visszajeleznek mindenképp.
Ennek lassan 3 éve…
6/13 anonim válasza:
4 éve nekem is mondták, hogy van még pár ember, akit meghallgatnak, utána mindenképpen hívni fognak, akár rám esik a választás, akár nem, azóta se hívtak.
7/13 anonim válasza:
Hogyne, MINDENKÉPP, addig állj fél lábon.
8/13 anonim válasza:
Zöldfülű vagy még barátom ha hiszel a mesékben
9/13 anonim válasza:
Én 6 éve várok egy visszajelzésre. Gondoltam rá, hogy kicsit érdeklődök, hogy mi a helyzet, de szerintem nem engem választottak :D
10/13 anonim válasza:
Érdemes egy e-mailt/telefont megejteni. Szokj hozzá, minden 2. cég telibe szarja az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!