Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenképp visszajelez a...

Mindenképp visszajelez a munkáltató az interjú után?

Figyelt kérdés

Tehát már nem csak a HR-essel, hanem aztán a supervisorral is megvolt az interjú. Két hetet ígértek, ami ma telt le.

Én azt gondolom, hogy mindenképp visszajeleznek, ha már interjú is volt. Jól gondolom?

De ha már eltelt két hét, ennyire nem sürgős nekik, akkor van még esély, hogy ha visszajeleznek is egyáltalán, pozitív lesz?

2023. okt. 4. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy engem volt hogy fél év után felhívtak hogy akkor kelek, bár akkor már elküldtem őket h koszi most már nem...
2023. okt. 5. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én régebben, jó pár éve kerestem aktívan állást. Akkor sok helyre jelentkeztem, sok interjún voltam. Akkor az volt a divat, hogy ha nem vesznek fel, akkor onnantól se kép, se hang. Nem volt szokás visszajelezni. Inkább az volt a meglepő, ha legalább egy e-mailre vették a fáradtságot és indoklás nélkül csak annyit írtak hogy nem engem választottak. Nem tudom azóta ez jelentősen változott-e...
2023. okt. 6. 10:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Most is ez a helyzet. :(
2023. okt. 6. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!