Mit tegyek ezek után? Nagyon elrontottam ezt a félévet, és attól félek hogy nem lehet visszahozni.
Eddig elvégeztem egy proginfó bsc-t, és végig tanultam keményen, csak az egyetemmel foglalkoztam. Ennek hála 5-ös lett a diplomám, és fel is vettek mesterre. Az első 2 félév alatt szintén jól teljesítettem, jó jegyeim lettek. Közben pedig gyakornokoskodtam is egy cégnél, bár relatíve kis pénzt kaptam érte, és szakmai tudást se sokat tudtam felszedni. De szakmai gyak leigazoláshoz tökéletes volt. Viszont most nyáron úgy alakult, hogy emiatt a hatalmas drágulás miatt egyszerűen kezdett kevés lenni a pénzünk a mindennapi megélhetéshez, ezért 40 órás munkát kellett keresnem, hogy haza is tudjak adni, de magamat is eltudjam tartani. Viszont nem mentem át levelezőre, hanem maradtam nappalin az egyetemem.
Ennek az lett a vége, hogy mivel a 40 órás munka(sokszor néha sokkal több is) nagyon leterhelt, és nemtudtam annyit tanulni a tárgyaimra, amennyit kellett volna. 20 kreditet vettem fel, és 18-at buktam... Plusz ebben a félévben pont meghívtak laborba kutatni, lett volna publikációm, de azt se tudtam teljesíteni. Semmi szabadiőm nem volt, egy zombi lettem. Sose történt még velem ilyen hogy így szétcsússzak. Depressziós lettem, és nemtudom hogyan tovább. A munkám kemény de sokat tudok benne tanulni, meg a fizetés is jó. De iszonyat megterhelő még juniorként.
Nagyon szeretném befejezni a mestert, de úgyérzem kiégtem, nincs erőm hozzá. Nagyon elcsesztem, és félek, hogy ezt mostmár sosem tudom helyrehozni... nemtudom mit kéne tennem.
Döntsd el, mit akarsz!
Vagy hagyj ki egy félévet vagy dolgozz kevesebbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!