Szerintetek ezzel elrontottam a jelentkezést? Félek hogy emiatt nem kapom meg a munkát.
Figyelt kérdés
Jelentkeztem diákmunkára emailen, de véletlen anyukám emailjéről küldtem el a jelentkezést, de az én nevemben írtam alá. Nem szeretném hogy azt gondolják ő írta helyettem. Ezért gyorsan írtam ugyanarra a címre a saját emailemről, azt hogy bocsánat, véletlen rossz emailről küldtem, és utána kimásoltam azt amit írtam anyukáméról. Félek hogy ezért nem fognak válaszolni rá. Mert mit gondolnak? Azért írtam rossz emailről, mert anyukámnak jött éd laptopon mutatta, aztán mondta hogy lépjek át az én emailembe, de elfelejtettem átlépni:(2023. júl. 17. 15:53
2/6 anonim válasza:
Engem nem zavarna, nyilván kisdiákos lúzerkedés, de hát megesik.
Egyebkent szoktam felvenni diak gyakornokokat, most is van 4 a cegemnel, nincsenek illuzioim:)
3/6 A kérdező kommentje:
#2köszönöm. Ez lenne az első munkám(most töltöttem a 16-ot) ezért olyan fontos.
2023. júl. 17. 16:08
4/6 anonim válasza:
#1 Marmint hogy? Csak 16 éves, mit vársz tőle, hogy tökéletes legyen?
6/6 anonim válasza:
Nálam ez bizonyító erővel bírna hogy túlaggódó, önbizalomhiányos, talpraesettséggel nem rendelkező ember vagy, amilyen munkaerőre SEMMI szükségünk sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!