Munkanélküliek! Hogyan viselitek, hogy nem vesznek fel sehova?
Nekem borzalmas érzés
Jó szakmám van, ezen belül is folyamatosan utasítanak vissza vagy nem jeleznek. Gyárba nem hiszem el, hogy már bocsi de a buta cigányt is felveszik ,de engem nem. Nem értem :(
Teljesen átérzem, én ugyan úgy vagyok vele, hogy nem vesznek fel sehová. Nagyon szégyellem már magam minden ismerősöm elött, hogy még nem találtam munkát.
Valószínűleg, az sem segít a helyzetén, hogy pályakezdő vagyok mert most végeztem az egyetemen.
Kitartást kedves kérdező!
22/L
Én jelenleg diplomásként vagyok közfoglalkoztatásban. Ok, van keresetem és irodában vagyok legalább, azonban nem az igazi. Előtte átéltem amit Te, és még most is. Ma is 10 állásra küldtem jelentkezést, sima érettségit igénylőkre is, de nem is várok csodát mert eddig bárhova küldtem, vagy csesztek visszajelezni, vagy a szokásos sablon elutasító levelet kaptam. Csak nem értem, hogy miért nem kaphat mindenki legalább 1 esélyt!?
A jan. 22. 11:40-es válaszoló amúgy remekül összefoglalta dióhéjban a mai munkaerőpiaci helyzetet.
Most szakma tanulásban gondolkodok...
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!