Munkanélküliek! Hogyan viselitek, hogy nem vesznek fel sehova?
Nekem borzalmas érzés
Jó szakmám van, ezen belül is folyamatosan utasítanak vissza vagy nem jeleznek. Gyárba nem hiszem el, hogy már bocsi de a buta cigányt is felveszik ,de engem nem. Nem értem :(
Most indul a pénzügyi év februártól, még épp hogy csak megemésztették a 2021-es adócsomagokat, és sokaknak egy forint nem maradt a zsebében.
Szóval türelem, és jelentkezz újra!
Nem tudom...de márciusig vagyok munkanélkülin de elfogyott a megtakarításom is. Egyedül lakok, senki nem tud segíteni
Kezdem feladni
Tudom persze :( kitartást neked is 🍀🍀🍀
Most beszéltem a fentebb említett " tescos lánnyal" közölte ő se kellett már december végén... Haza is költözött... Biztos a karácsonyi hajrá miatt kellettünk csak.sajna ;/
17-es vagyok. Én meg a postánál dolgoztam de ott is leépítés volt és engem
tavaly nyár óta nem alkalmaznak. Sok ember akar dolgozni de nagyon kevés a cégek száma vagy akik felveszik az alkalmazottakat ezt éltük meg. Én azt nem értem ilyen esetben hogy akkor miért nem ad az állam azoknak pénzt vagyis nekünk akiknek nincsen munkahelye vállalkozásra pénzt vagy akármi. Mert ha nincs elég cég akkor értelemszerűen az embernek saját maga kell hogy teremtsen munkahelyet ami egyenlő azzal hogy vállalkozás kell de ahhoz meg tőke kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!