Munkanélküliek! Hogyan viselitek, hogy nem vesznek fel sehova?
Nekem borzalmas érzés
Jó szakmám van, ezen belül is folyamatosan utasítanak vissza vagy nem jeleznek. Gyárba nem hiszem el, hogy már bocsi de a buta cigányt is felveszik ,de engem nem. Nem értem :(
22-es, aki gondolom a 26-os is:
"Direkt kértem, hogy írj rám és megpróbálok segíteni munka ügyben"
Nem, nem írtad, hogy munkaügyben próbálsz segíteni - ennyit írtál:
"Privátba írd meg a korod és a lakhelyed."
El kell, hogy mondjam: egyszerű olvasóként is meglepődtem ezen a kérésen. A környék még csak-csak, de az életkor?
Annak mégis mi köze van ahhoz, hogy munkát akarsz ajánlani?
És igen, igaza van a kérdezőnek, hogy nem írta meg, mert itt a Gyakorin, ha valaki nő és munkanélküli, akkor az a jellemző, hogy a "nagyeszű" tanácsadók egyből a prostitúciót ajánlgatják.
El sem tudják képzelni, hogy nem minden nő akar pénzért szexelni.
Szóval ne csodálkozz, hogy nem írta meg az adatait.
27: Mert mit gondoltál? Szexchatre hívom vagy mi? :D Az életkor csupán azért lett volna fontos, mert nem mindegy milyen korosztály ugyanis nálunk idősebbek már nemigen bírják a munkát. De nőként rettegni kell ilyen helyen jaj mi lesz ha ráírok és megerőszakol? :D :D
"Nem, nem írtad, hogy munkaügyben próbálsz segíteni - ennyit írtál:"
Gondolom hatalmas ész kell hozzá, hogy a Karrier, fizetés témakörnél vajon mit akarok.
27-es köszönöm ezen van a lényeg!!!
Tudod igen munkanélküliként szégyellem magam és nekem veled ellentétben nincs nagy arcom. De remélem kerülsz majd ilyen helyzetbe aztán majd lehet nagy az arcod meg szégyellni magad meg a hasonló válaszolgatóknak!!!
Kérdező, ne szégyelld magad, ha nincs munkád sajnos ez most nagyon rossz időszak álláskeresés szempontjából.
Talán már írtam, tavaly az őszi időszakban 40 ezerrel több munkanélküli volt, mint 1 évvel korábban, a multiknál is hatalmas túljelentkezés van.
"... továbbra is rengeteg az álláskereső a kereskedelemben, egyebek közt a vendéglátásból kiesők próbálnak itt munkát találni. Ez most a munkavállalók pozícióját rontja,..."
Ne szégyelld!
Amúgy a keddi tapasztalatom azt mutatja, hogy most leginkább a buta, irányítható emberek kellenek pl. betanított munkára.
Ugyanis egyedül én írtam meg 100%-ra a tesztet, körülöttem tele volt a helyiség írni-olvasni-számolni nem tudó emberekkel....mégis belőlük vettek fel 2(!)-t!!!
60ból 2 embert amúgy...vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!