Munkanélküliek! Hogyan viselitek, hogy nem vesznek fel sehova?
Nekem borzalmas érzés
Jó szakmám van, ezen belül is folyamatosan utasítanak vissza vagy nem jeleznek. Gyárba nem hiszem el, hogy már bocsi de a buta cigányt is felveszik ,de engem nem. Nem értem :(
""nagyeszű" tanácsadók egyből a prostitúciót ajánlgatják."
Mondjuk ezúttal a kérdező önmagától hozta fel a prostitúciót.
32es vagyok.
Bizony most oda is túljelentkezés van és bár messze tőlünk lenne némi lehetőség, de a szállások a vírus miatt be lettek szüntetve, itthonról több mint 2 órát kéne csak oda utazni meg ugyanennyit vissza...költözni meg a nincsből nem lehet.
Ki mondta, hogy nem keresek?
Te aztán így látatlanból aztán mindent látsz ugye? Nem vagyok 86 helyre felregisztrálva nem küldök óránként 10-20 helyre cv-t... Miért küldenék? Mert jöttem inkább ide sírni hátha valami sugardaddy felkarol ugye?
Pfff ugyanmár...
Miért nem írod ide ki akkor a munkát? Miért ennyire titkos?
Ha annyira fasza meló akkor adjuk meg másoknak is a lehetőséget hogy jelentkezzenek rá!
Te csak ne dumálj szerintem
Hogy lehet manapság valaki munkanélküli? Maximum azt tudom elképzelni, hogy bizonyos munkák derogálnak.
Azt meg ne várja senki, hogy ha valami nagyon speciális végzettsége van, akkor az ő kis 500 fős falujába majd szükség lesz egy leguán farmra amihez mondjuk ő pont nagyon ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!