Munkanélküliek! Hogy viselitek a keresgélést, munkanélküliséget? Milyen végzettségetek van?
egyre rosszabbul, már egy éve interjúról, interjúra járok. érettségi +2 szakma(és félkész diploma).
amikor egy takarítói állásra pályáztam és arra sem vettek fel, akkor sikerült lázba bőgni magamat.
megértelek titeket. nem tudom ki honnan ír, de a nagyobb városokban vannak call centeres munkák. nem egy felemelő dolog telefonon tukmálni, viszont bejelentett munka, lesz TB-d, és legalább fizut is kapsz.
ja, és ami a pályakezdőknek fontos: tapasztalat!
nekem is egy érettségim van, majdnem kész a diplomám. az egyetem alatt dolgoztam ilyen helyeken. nem lettem milliomos, de volt némi pénzem.
próbáljátok meg, nézzetek utána ezeknek is. semmivel sem megalázóbb mint mondjuk takarítani vagy a gyárban a soron pakolni a konzervet.
szóval fel a fejjel, örüljetek hogy van 2 kezetek, lábatok, láttok, hallotok. sokaknak még ez sincs meg, mégis próbálják élvezni az életet.
ja, és ezekre a melókra kezdőket is felvesznek, a lényeg, h meg tudj szólalni, és akard csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!