Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküliek! Hogy viselitek...

Munkanélküliek! Hogy viselitek a keresgélést, munkanélküliséget? Milyen végzettségetek van?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy felvesznek fűt-fát, de én többször pályáztam telefonos értékesítőnek is. Két lehetőség volt: egyáltalán be sem hívtak, vissza sem értesítettek, vagy behívtak, és közölték, hogy nem fizetik a bérletem, nem fizetnek fix bért sem, hanem jutalékos rendszerben amit megkeresek, az lesz a bérem. Lehet egyik hónapban összejön 100.000 Ft, a másikban meg semennyi, ez attól függ, mennyire jól tudok eladni.

Ezt tekintve ugyanott vagyok, mintha nem is dolgoznék ilyen munkakörben. Mert ha nem sikerül senkire semmit rátukmálni, ott állnék 12-17.000 Ft mínuszban a bérletem miatt.

Ahol fizettek volna fix bért, ott telefonos szituációs gyakorlaton elbuktam, mert nem tudtam rávenni a hívott félt, hogy vegye meg a rendkívül akciós, és hiperszuper terméket, és abba is belekötöttek, hogy nem elég tiszta a hangon, nem jó az orgánumom, stb.

Egy ismerősöm is telefonos értékesítőnek ment, ő azt mondta, hogy alig tudja belőle az albérletet állni, és többnyire öreg embereket sikerül átvernie, amiből jutaléka származik. Most komolyan, nem azért tanul az ember, hogy utána másokból csalja ki a pénzt. Ha így akarnék eljárni, elmennék előadásos mitugrásznak, aki akciós 900.000 Ft-ért rábeszéli a szerencsétlen kisöreget, nyugdíjast, hogy vegye meg a masszázságyat a termékbemutatón, és később derül ki, hogy az kb. 300.000 Ft-ot ér egyébként.

2012. ápr. 15. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Az egy beszólót nem számítva vajon miért lett az összes válasz lepontozva? A kérdés nem egzakt módon megválaszolható. Mindenki a saját tapasztalatát, érzéseit írta le, s a kérdező is ezt várta. Valakinek hobbija a piros kéz nyomogatása? Szánalmas!
2012. ápr. 16. 08:41
 13/13 anonim ***** válasza:

ok, persze függ, h milyen kampányra teszik be az embert.

én árultam magazint, könyvet, hitelkártyát. voltam követeléskezelő, közvéleménykutató, időpont egyeztető.

még mindig jobb mint otthon mereszteni, vagy segélyért kuncsorogni.

persze, nem felemelő meló, de amíg nincs jobb, addig is kell valamit csinálni.

ha legalább beadja az ember a CV-t és elmegy interjúra, akkor tapasztalatot szerez. jobb esetben munkát. semmit nem kötelező elvállalni, bármikor ki lehet lépni a próbaidő alatt, de legalább megpróbáltad.

sok szerencsét!

2012. ápr. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!