Miért evidens a minimálbér emelése? Az én bérem se emelkedik semmit
nagy vajúdás megy a minimálbér emelése körül. elvileg jan 1-től emelni akartak vége az évnek és nincs megállapodás így jan 1-től semmi se lesz ez már biztos.
De nem is értem: ebben a világgazd helyzetben miért evidens hogy emelik a minimált? Mi van ha nem emelik? Evidens hogy azt emelni kell?
Itt vagyok én, az én bérem évek óta semmit se emelkedett. 2016ban nyúltak utoljára a béremhez azóta semmi emelést se kaptam. Nem mimimált kapok, de nem sokkal többet.
Most akkor én is verjem az asztalt hogy emelést de izibe?
MI van ha nem emelnek? Aki minimálért dolgozik úgyse engedheti meg magának hogy otthagyja a helyét ha nem emelnek, mert nincs hova mennie.
Ha lenne hova mennie már most ott se lenne.
Nyilvan nem fog magatol elkuldeni, latja, hogy barmit megtehet veled, evek ota nem emel es jo kutya modjara jarsz dolgozni.
Ilyen balekot en sem engednek el.
De, pontosan arra játszik, hogy felmondj magadtól, ez elég evidens. Bért nem emel, mert már eldöntötte, hogy neked az nem jár, ha már úgyis kicsikarja, hogy felmondj. Viszont amíg nem mondasz fel, addig ő tökéletesen tud kalkulálni a 2016 óta befagyasztott béreddel.
Én még amúgy mindig szkeptikus vagyok az eseteddel, mert szerintem nincs az az isten, hogy ilyen ember, mint te létezik, akinek ennyiszer el lett mondva, hogy mit tegyen ez ellen, de jó stockholm szindrómás magatartással mégsem teszi - viszont ha tényleg igaz, akkor neked valami enyhe lefolyású mentális retardációd lehet, amit sajnos a főnök észrevett és szépen kihasznál téged, mint beteg embert.
de gondolom, ha én jelenteném be a távozásom, az fel se merülne, hogy emeléssel megtartson-jól gondolom?
Menjek ha akarok, 5 ft pluszt ki nem fizetne hogy maradjak?
", hogy mit tegyen ez ellen"
És MIT TEGYEK? MIT??????? menjek el??HOVA???? Utcát söpörni? Dobozt pakolni? Vagy hova???
ha csak ilyen helyek vannak akkor kösz maradok!
"Képzetlen munkaerőt kap bőven"ú
Ennyiért azt sem! Ennyiért a teszkóba nem vesznek fel árufeltöltőt, sőt még az FKF is többet fizet! Ennyiért itt Pesten egy döglött kutyát se kap.
"Lehet többet kéne fizetni az újnak, de az legalább lelkes és dolgozik, nem csak lopja a napot, mint te. "
Akkor ÚJRA ugyanazt kérdezem ÚJRA ÉS ÚJRA: Miért nem oldja meg a sziutációt? Ő a munkáltató megteheti bármikor! A4-es lap, ráírja felmondás összekaparja azt a szaros pár havi bért mint végkielégítés és csá! Felment a munkavégzés alól és már holnap nem látja a pofámat!
AKKOR MIÉRT NEM TESZI?
"az legalább lelkes és dolgozik,"
Ja és a lelkes új munkaerőről annyit láttam én már nem egy "lelkes" újat itt az évek alatt. Valahogy egyik se maradt itt pár hónapnál tovább.. a lelkes újak mi? Akik 2 hónap után dobbantanak... (de azt lelkesen..)
Ja. Megéri biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!