Miért evidens a minimálbér emelése? Az én bérem se emelkedik semmit
nagy vajúdás megy a minimálbér emelése körül. elvileg jan 1-től emelni akartak vége az évnek és nincs megállapodás így jan 1-től semmi se lesz ez már biztos.
De nem is értem: ebben a világgazd helyzetben miért evidens hogy emelik a minimált? Mi van ha nem emelik? Evidens hogy azt emelni kell?
Itt vagyok én, az én bérem évek óta semmit se emelkedett. 2016ban nyúltak utoljára a béremhez azóta semmi emelést se kaptam. Nem mimimált kapok, de nem sokkal többet.
Most akkor én is verjem az asztalt hogy emelést de izibe?
MI van ha nem emelnek? Aki minimálért dolgozik úgyse engedheti meg magának hogy otthagyja a helyét ha nem emelnek, mert nincs hova mennie.
Ha lenne hova mennie már most ott se lenne.
a kérdésem az hogy miért evidencia hogy a minimálnak évről évre nőnie kell? és ha nem nő akkor mi lesz?
Miért evidens hogy nőjen? "Mire fel" kapnának többet kérdezem ÉN!
Ugyanis amikor én béremelést kértem azzal utasítottak el hogy "mire fel" kérek én emelést.
Hát akkor én is ezt kérdezem. A minimálosok mire fel kapnának emelést?
Mi az a több jobb szebb amit nyújtanak amit tegnap nem nyújtottak, ami megér egy emelést?
mert alaptézis hogy akkor kap az ember emelést, ha valami többletet letesz az asztalra.
"AZért mert van infláció"
És nekem nincs infláció? nekem, aki minimál + 15.000 bruttóval töbet kapok, nekem nincs infláció?
mert ha ez indok az emelésre, akkor máris kérem az emelést!
Nekem is van infláció! És az a bruttó 15 az nem egy nagy többlet ám! Az nettóban 9.000 kb.
"Most akkor én is verjem az asztalt hogy emelést de izibe?"
Igen! Már eddig is meg kellett volna ezt lépned!
Ha nem tetted, magadra vess, ne keress kifogásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!