Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért evidens a minimálbér...

Miért evidens a minimálbér emelése? Az én bérem se emelkedik semmit

Figyelt kérdés

nagy vajúdás megy a minimálbér emelése körül. elvileg jan 1-től emelni akartak vége az évnek és nincs megállapodás így jan 1-től semmi se lesz ez már biztos.

De nem is értem: ebben a világgazd helyzetben miért evidens hogy emelik a minimált? Mi van ha nem emelik? Evidens hogy azt emelni kell?

Itt vagyok én, az én bérem évek óta semmit se emelkedett. 2016ban nyúltak utoljára a béremhez azóta semmi emelést se kaptam. Nem mimimált kapok, de nem sokkal többet.

Most akkor én is verjem az asztalt hogy emelést de izibe?

MI van ha nem emelnek? Aki minimálért dolgozik úgyse engedheti meg magának hogy otthagyja a helyét ha nem emelnek, mert nincs hova mennie.

Ha lenne hova mennie már most ott se lenne.

2020. dec. 28. 11:53
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
Alapítványi iskola.
2020. dec. 28. 16:21
 22/58 anonim ***** válasza:

Azért evidens, hogy növekszik a minimálbér, mert ha a cégek megtehetnék, hogy még kevesebbért dolgoztassák az embereket, akkor megtennék, csak akkor szépen sorba mindenki éhen halna, és a végén összeomlana a gazdaság.

Nem tudom, minek sírsz amúgy. Ha az elmúlt 4 évben nem kaptál fizetésemelést és most is csak 15 ezerrel kapsz többet, mint a minimálbér, akkor 1-2 éven belül utoléri a minimálbér a fizetésed, és onnantól kezdve te is kapod az emelést minden évben!

Csak majd nehogy akkor is ide gyere és panaszkodj, hogy minek kaptál fizetésemelést, neked ne merjenek adni, mert ez nem evidens!! :P

2020. dec. 28. 17:38
 23/58 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz ilyen problémája. Amint már többször is írta ez a nyomorék, az alapítványi iskolában ilyenkor az a megoldás, hogy a dolgozónak írnak egy új munkaszerződést heti 30 órával, helyette alá is írja a vén alkesz főnök és már stimmel is a minimálbérnél alacsonyabb fizetés. Viszont ugyanúgy dolgoznia kell, mint addig, legalább heti 40 órát.
2020. dec. 28. 17:54
 24/58 anonim ***** válasza:
Miért nem váltasz munkahelyet? Egyáltalán milyen területen dolgozol?
2020. dec. 28. 20:56
 25/58 A kérdező kommentje:

"ogy a dolgozónak írnak egy új munkaszerződést heti 30 órával, helyette alá is írja a vén alkesz főnök és már stimmel is a minimálbérnél alacsonyabb fizetés. Viszont ugyanúgy dolgoznia kell, mint addig, legalább heti 40 órát."

ÍGY VAN!!!!!! MIért, van olyan dolgozó itt nem is egy, akivel már évek óta ez megy! A konyhás évek óta 4 órásban fut, de nem annyit van benn, és a bért a 4 óra után kapja!

Évek óta!

2020. dec. 29. 09:28
 26/58 anonim ***** válasza:
Ő baja, ezek szerint szeret ott dolgozni és megfelelő neki az állás, ha nem lenne az felmondana.
2020. dec. 29. 09:34
 27/58 A kérdező kommentje:
hát nézd . nyugdíj mellett mi egyébben reménykedhetne?
2020. dec. 29. 09:35
 28/58 A kérdező kommentje:
Ti hol éltek , egy barlangban egy kő alatt egy lakatlan szigeten én nem tudom, de ha ezek a történetek nektek újdonságok, akkor az elmúlt 30 évben nem itt éltetek.
2020. dec. 29. 09:36
 29/58 anonim ***** válasza:
Akkor nevezd meg a konkrét helyet mert nem hiszem el hogy tényleg igazak:) Kamu az egész:)
2020. dec. 29. 09:37
 30/58 A kérdező kommentje:

persze megnevezem, aztán bíróság lesz belőle hitelrontásért... nem hülyültem meg.

egyébként: menj el a szekus szektorba (biztonságis cégek) és ott kb az összes ilyen. AZ ÖSSZES.

2020. dec. 29. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!