Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ott hagynád a munkát ha...

Ott hagynád a munkát ha karácsonyi szünetre nem kapnál fizetést?

Figyelt kérdés

Az embereimnek már kiadtam minden szabadságot tavasszal amikor volt az első hullám és leállás , így most nincs nekik, szóval nem tudom mi tévő legyek, de év végén az ünnepekkor 2 hétig körülbelül nincs munka, leállunk, pihenünk.

Viszont nincs szabadságuk szóval arra gondoltam, hogy fizetés nélküli szabadságra küldeném őket közös megegyezéssel akkor nem lenne gond a fizetéssel meg a szabadságokkal se..

Nyilván megkapnák az év végi jutalmat ahogy minden évben, de nem tudom mit szólnának ehhez, de valamit muszáj lépnem, szabadság már nincs , 2 hétig meg ha nem dolgoznak az nem jogos hogy fizetést kapjanak, na meg miből??

2020. nov. 28. 08:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%

elmondta, hogy karácsony terevezett leállás minden évben..

tavasszal meg nem szabit kellett volna kiadnia és akkor kompenzálta volna az állam a munkabért. De még ehez is hülye volt...

2020. nov. 29. 18:55
 62/63 anonim ***** válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok mit szóltak a kollégák
2020. nov. 30. 10:12
 63/63 anonim ***** válasza:
Nyilván semmit, hiszen kamu az egész kérdés.
2020. nov. 30. 10:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!