Ott hagynád a munkát ha karácsonyi szünetre nem kapnál fizetést?
Az embereimnek már kiadtam minden szabadságot tavasszal amikor volt az első hullám és leállás , így most nincs nekik, szóval nem tudom mi tévő legyek, de év végén az ünnepekkor 2 hétig körülbelül nincs munka, leállunk, pihenünk.
Viszont nincs szabadságuk szóval arra gondoltam, hogy fizetés nélküli szabadságra küldeném őket közös megegyezéssel akkor nem lenne gond a fizetéssel meg a szabadságokkal se..
Nyilván megkapnák az év végi jutalmat ahogy minden évben, de nem tudom mit szólnának ehhez, de valamit muszáj lépnem, szabadság már nincs , 2 hétig meg ha nem dolgoznak az nem jogos hogy fizetést kapjanak, na meg miből??
Szerinted egy pályakezdő miért akar fél milliós fizetést meg mire?? Végzettség nélkül faluhelyen
Volt már ilyen.. én nem vagyok kirúgás párti az embereimet családként szeretem, de mindennek van határa.
Egy régóta dolgozó emberem volt aki kicsit beivott és munkába érve is csinált a balhét szóval kitettem a szűrét. Aztán 2 nap múlva jött vissza elnézést kérni és könyörögni, hogy visszavegyem, megtettem de kevesebb fizetésért, de ez már több mint 2 éve volt és azóta lojális, idővel visszaadtam neki a régi fizetését és azóta emelkedett is valamennyivel.
Arra, hogy az MT kötelez rá. Pont.
Amúgy meg értelmes vállalkozást év(ek)re terveznek és a karácsonyi leállás adott estben kalkulált, év közben kell behozni, mi olyan bonyolult ezen? Vagy amikor havi fizetést számolsz akkor az 1/4-ét nem fizeted ki, mondván hétvégén nem volt munka?!
tuti troll ez is...
Én úgy gondolom ha nem tudsz kifizetni 12 embernek 2 heti fizut, akkor valamit rosszul csinálsz. Én is elengedem őket 2 hét fizetett távollétre mert már nincs szabijuk. De nálam 30 emberről van szó.
1: Egyenesen gusztustalan lenne pont az ünnepekre pénz nélkül hagyni őket!!!
2: Nem ők tehetnek róla, hogy nem tudsz munkát biztosítani!!!
3: Jövőre növeld meg a bevételedet mert így csak bohóckodás amit művelsz. Kevesebb külföldi nyaralás, 2 új autó helyett csak egyet vegyél.
4: Ha nem lesz embered, munkád sem lesz!!!
Ki tudom fizetni a saját zsebemből kivéve, de minek fizessek ha nem dolgoznak és a szabadságokat már kiadtam??
A pénz a munkáért jár nem a semmiért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!