Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ott hagynád a munkát ha...

Ott hagynád a munkát ha karácsonyi szünetre nem kapnál fizetést?

Figyelt kérdés

Az embereimnek már kiadtam minden szabadságot tavasszal amikor volt az első hullám és leállás , így most nincs nekik, szóval nem tudom mi tévő legyek, de év végén az ünnepekkor 2 hétig körülbelül nincs munka, leállunk, pihenünk.

Viszont nincs szabadságuk szóval arra gondoltam, hogy fizetés nélküli szabadságra küldeném őket közös megegyezéssel akkor nem lenne gond a fizetéssel meg a szabadságokkal se..

Nyilván megkapnák az év végi jutalmat ahogy minden évben, de nem tudom mit szólnának ehhez, de valamit muszáj lépnem, szabadság már nincs , 2 hétig meg ha nem dolgoznak az nem jogos hogy fizetést kapjanak, na meg miből??

2020. nov. 28. 08:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
91%
Lőrinc, te vagy az?
2020. nov. 28. 09:10
 12/63 A kérdező kommentje:
#9 De mire adnák bért ha nem dolgoznak?? Te fizetsz a boltban azokért a termékekért amit nem viszel el??
2020. nov. 28. 09:11
 13/63 A kérdező kommentje:

Szerinted egy pályakezdő miért akar fél milliós fizetést meg mire?? Végzettség nélkül faluhelyen

2020. nov. 28. 09:11
 14/63 anonim ***** válasza:
54%
Akinek nem tetszik azt jól ki kell rúgni! Aztán 1 hét múlva sírva könyörög hogy vedd vissza...
2020. nov. 28. 09:27
 15/63 A kérdező kommentje:

Volt már ilyen.. én nem vagyok kirúgás párti az embereimet családként szeretem, de mindennek van határa.

Egy régóta dolgozó emberem volt aki kicsit beivott és munkába érve is csinált a balhét szóval kitettem a szűrét. Aztán 2 nap múlva jött vissza elnézést kérni és könyörögni, hogy visszavegyem, megtettem de kevesebb fizetésért, de ez már több mint 2 éve volt és azóta lojális, idővel visszaadtam neki a régi fizetését és azóta emelkedett is valamennyivel.

2020. nov. 28. 09:30
 16/63 anonim ***** válasza:
58%
Döbrögi már megint.
2020. nov. 28. 09:38
 17/63 anonim ***** válasza:
77%

Arra, hogy az MT kötelez rá. Pont.

Amúgy meg értelmes vállalkozást év(ek)re terveznek és a karácsonyi leállás adott estben kalkulált, év közben kell behozni, mi olyan bonyolult ezen? Vagy amikor havi fizetést számolsz akkor az 1/4-ét nem fizeted ki, mondván hétvégén nem volt munka?!

tuti troll ez is...

2020. nov. 28. 09:43
 18/63 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy gondolom ha nem tudsz kifizetni 12 embernek 2 heti fizut, akkor valamit rosszul csinálsz. Én is elengedem őket 2 hét fizetett távollétre mert már nincs szabijuk. De nálam 30 emberről van szó.

1: Egyenesen gusztustalan lenne pont az ünnepekre pénz nélkül hagyni őket!!!

2: Nem ők tehetnek róla, hogy nem tudsz munkát biztosítani!!!

3: Jövőre növeld meg a bevételedet mert így csak bohóckodás amit művelsz. Kevesebb külföldi nyaralás, 2 új autó helyett csak egyet vegyél.

4: Ha nem lesz embered, munkád sem lesz!!!

2020. nov. 28. 09:44
 19/63 A kérdező kommentje:
#17 Igen, a szabadságok bent vannak tartva karácsonyra normálisan, de ez nem egy normális év és tavasszal a pánik közepette ki kellet adnom az összes szabadságot!
2020. nov. 28. 09:45
 20/63 A kérdező kommentje:

Ki tudom fizetni a saját zsebemből kivéve, de minek fizessek ha nem dolgoznak és a szabadságokat már kiadtam??

A pénz a munkáért jár nem a semmiért!

2020. nov. 28. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!