Ott hagynád a munkát ha karácsonyi szünetre nem kapnál fizetést?
Az embereimnek már kiadtam minden szabadságot tavasszal amikor volt az első hullám és leállás , így most nincs nekik, szóval nem tudom mi tévő legyek, de év végén az ünnepekkor 2 hétig körülbelül nincs munka, leállunk, pihenünk.
Viszont nincs szabadságuk szóval arra gondoltam, hogy fizetés nélküli szabadságra küldeném őket közös megegyezéssel akkor nem lenne gond a fizetéssel meg a szabadságokkal se..
Nyilván megkapnák az év végi jutalmat ahogy minden évben, de nem tudom mit szólnának ehhez, de valamit muszáj lépnem, szabadság már nincs , 2 hétig meg ha nem dolgoznak az nem jogos hogy fizetést kapjanak, na meg miből??
Én inkább nem adnék jutalmat idén ha nincs miből és állás időt rendelnek el, amire ugye csak alapbér jár.
Vagy b verzió, hogy ha termelés nincs is valami munkát (pl karbantartás) biztosan lehet találni.
Fiznélkülit csak a munkavállaló kérésére lehet kiadni.
Állásidő.
Kommunikáció.
Emberek, nincs munka, két hétre állásidőt fizetek, és sajnos idén kevesebb/nincs jutalom.
Kicsit másképpen hangzik, mint a jutalom, de két hétre nincs bér, nem vagy biztosított...
De nem érted, hogy ha nincs bevétel se akkor miből adjak nekik fizetést? 2 hétig ha nem dolgoznak akkor miért kapnának fizetést meg mire meg miből?
Így is alapbért kapnak, nálam nincs túlóra meg hétvégézés..
Hát de ha megbeszélem velük, hogy fizetés nélküli szabadság jön akkor beadják ők én meg aláírom az nem jó ?
A jutalom egy tábla csoki vagy mi?! Ha meg van fél havi bér akkor meg van oldva, azt adod fizeteskent...
Az, hogy vállalkozóként nem tudsz munkát biztosítani az a tr sarad, nem a munkavállalóé. Amikor jó hónapod van sem osztod szét az emberek között az extra profitot - akkor viszont vallald a kockázatokat us!
Ugyanaz a fél disznós vagy, aki múltkor arról panaszkodott, hogy nem elég hálásak neked a huszonéves fiatalok a minimálbérért?
Ha igen, nekem az utolsó csepp lenne a pohárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!