Ott hagynád a munkát ha karácsonyi szünetre nem kapnál fizetést?
Az embereimnek már kiadtam minden szabadságot tavasszal amikor volt az első hullám és leállás , így most nincs nekik, szóval nem tudom mi tévő legyek, de év végén az ünnepekkor 2 hétig körülbelül nincs munka, leállunk, pihenünk.
Viszont nincs szabadságuk szóval arra gondoltam, hogy fizetés nélküli szabadságra küldeném őket közös megegyezéssel akkor nem lenne gond a fizetéssel meg a szabadságokkal se..
Nyilván megkapnák az év végi jutalmat ahogy minden évben, de nem tudom mit szólnának ehhez, de valamit muszáj lépnem, szabadság már nincs , 2 hétig meg ha nem dolgoznak az nem jogos hogy fizetést kapjanak, na meg miből??
#40 Hát az én bajom nem lesz mert én nem fizetek a semmire!
Ótvar vállalkozó vagyok? Azért teszek évek óta sok család asztalára ételt meg megélhetést? Azért adok évente 2x prémiumot meg naponta is hazavihető italt?
Drága, mesélek.
Nekem volt olyan cégem, ahol az üv menthetetlen volt, nyáron egy hónap leállás, decemberben két hét. Szabi nem volt, fiznélküli év végén. Csakhogy a biztosítás szünetelését jelented, a dolgozó fizet eü szolg járulékot. Namost ha egy dolgozód van, oké, hihető, kérte. De mind? Ő is itt bukott, amikor a NAV a 08 alapján jelzett a munkaügyi felügyeletnek. Mindenkitől volt aláírt papír, rommá büntették.
Ha eljár a szájuk akkor sose veszik fel őket sehova, a környéken 1-2 hely van, legközelebbi gyár 50 km , de ha menni akarnának már mentek volna oda..
Jó fönökük vagyok, szeretnek szóval nem hinném hogy ki akarnak cseszni velem, én se cseszek ki velük, kölcsönös a tisztelet.
“én se cseszek ki velük“
Tényleg nem 😃 Pont most készülsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!