Ott hagynád a munkát ha karácsonyi szünetre nem kapnál fizetést?
Az embereimnek már kiadtam minden szabadságot tavasszal amikor volt az első hullám és leállás , így most nincs nekik, szóval nem tudom mi tévő legyek, de év végén az ünnepekkor 2 hétig körülbelül nincs munka, leállunk, pihenünk.
Viszont nincs szabadságuk szóval arra gondoltam, hogy fizetés nélküli szabadságra küldeném őket közös megegyezéssel akkor nem lenne gond a fizetéssel meg a szabadságokkal se..
Nyilván megkapnák az év végi jutalmat ahogy minden évben, de nem tudom mit szólnának ehhez, de valamit muszáj lépnem, szabadság már nincs , 2 hétig meg ha nem dolgoznak az nem jogos hogy fizetést kapjanak, na meg miből??
51, á, magát fogja buktatni, lehet, hogy a dolgozókat meg se kell kérdezni...
Miért engedélyezte mindenkinek? Hát, kérték.
És ki látta el addig a munkát? Nem volt munka.
Ennyi 😂
Én korrekt és jó főnők vagyok ezt tudják rólam szóval nem fognak velem rosszat tenni mert én se teszek velük rosszat sose.
Az meg hogy nincs munka és így nem kapnak pénzt arra az időre az szerintem korrekt és megértik
A saját vállalkozásaimban háromféle alkalmazottal találkoztam:
(1) Jó szakemberek, akik egy bizonyos fizetés alatt nem hajlandók dolgozni.
(2) Tisztességes, szolgálatkész állampolgárok, akik bármilyen fizetésért hajlandók dolgozni.
(3) Tisztességes, önérzetes állampolgárok, akik egy bizonyos fizetés alatt bár dolgozni fognak, lépten-nyomon bosszút fognak állni rajtad.
Tapasztalatom szerint a profit 90%-át az (1)-es kategóriába tartozók hozzák, de a főnökök nagy része mégis a rendkívül ritka (2)-es kategóriájú alkalmazottakra vágyik. Van az a mondás, hogy banánért csak majmokat kapsz. Szóval, kérdező, ha ezek után az alkalmazottaid ott maradnak nálad, akkor imádkozz, hogy mindegyik (2)-es legyen!
jo főnök vagyok ezt hányszor magyarázod?
nem , írtó pocsék vagy fujj és ebben itt mindenki egyetért.
Az ünneppekkor akarsz kics.eszni velük de te jó f. vagy.
Komolyan neked van eszed vagy már olyan rozsdás az agyad h egyáltalán nem forognak a kerekeid? Lezsibbadtak és már csak egyet fujsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!