A mai világban mi számít normális vagy el fogatható meg takarításnak Magyarországon?
Én például 32 éves vagyok. Egy gyárban dolgozom havi 240.000 nettó fizetéssel nem számít nagy fizetésnek, de minden hónapban meg próbálok minél többet félre rakni. Nem veszem észre hogy a mostani 30-as korosztály foglalkozna ezzel inkább csak el verik a pénzt.
Nekem jelenleg van 2.500.000 forintom. Szerintetek ez így jó?
A trollok meg hülyék kíméljenek. Köszönöm.
"Nem ártalmas. Tiszta hely."
Rizsa, ennyit még pesten se fizetnek, pláne nem egy gépkezelőnek. Max akkor, ha feketeén kapod és ledolgozod 12 órában a hónapot, akkor meg már ugye nem akkora buli.
30 és 31 válaszadó!
Meg lehet ennyi pénzt keresni egy gyárban. Nem feketén dolgozok. Rendesen be vagyok jelentve. Győrben van.
A trollok meg hülyék kíméljenek. Köszönöm.
"Meg lehet ennyi pénzt keresni egy gyárban. Nem feketén dolgozok. Rendesen be vagyok jelentve. Győrben van.
A trollok meg hülyék kíméljenek. Köszönöm."
Te kérdező 240e-et keresel, akinek a válaszára reagáltam, az meg ontja itt a mesét, hogy gépkezelőként keres 450e nettót, ami teljességgel irreális. De köszi, hogy lepontoztál.
Igaz hogy nem tartozik a kérdéshez amit még ki írtam, de engem is érdekelne amit a 34-es válaszadó kérdezett.
Tudok Győrben olyan gyári munkákat (betanított munkákat ahol a havi 300.000 nettót is meg lehet keresni.) Rendesen be jelentve.
A járvány kitörése elött még.
"Tudok Győrben olyan gyári munkákat (betanított munkákat ahol a havi 300.000 nettót is meg lehet keresni.) Rendesen be jelentve."
A 300e és a 450e között azért nagy a kontraszt. Kedvezmények nélkül a 450e bruttója 676e ft, a munkáltató összköltsége 791e ft. Ki fog ennyit kifizetni egy betanított munkáért? Segítek, senki. Persze lehet trollkodni, de ezt a rizsát nem nyalja be senki.
"Szerintem csak akkor lehet ha van 3-4 gyereke és ő veszi föl a családi adókedvezményt."
Szerinted igen...
"2.5 milliót 16 hónap alatt jött össze."
Azelőtt nem dolgoztál vagy nem raktál félre? 32 éves korodra még ezzel a fizuval is sokkal többnek kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!