Szerintetek ma Magyarországon nettó 500 ezerből ketten meg lehet élni normálisan? Lakáshitel, kocsi van, gyerek nincs.
*normális=átlag színvonal, lehet e spórolni? nyaralásra, jövőre félretenni?
Pest megye.
Fiatal felnőttek.
Hát nézd itt a gyk-n két féle ember van.
1. Csúcs programozó istenek, aki havi 1.5 millió -s ajánlatok csak gyúnyosan nevet és nem érti ennyiből ki képes nyomorogni.
2. A havi 100 -ból elő, nyomorgó gyári dolgozó, munkás ember. Aki szerint ő az átlag magyar, ez a valóság.
A valóság meg az, hogy ebből meglesztek. Ha nem szórjátok el hülyeségre a pénzt akkor ebből lehet spórolni is. De nem lesztek milliomosok. Olyan középosztály light kihozható belőle.
Kedves Utolsó!
Köszönöm a válaszod...valahogy én is ezt látom itt az oldalon...és szeretném megtudni, mi a reális.
Nekünk egyébként az ismerősi körünkben is ez van: van a szupermulti szupersikeres (nem mondja meg mennyit keres, de dicsekszik)- gondolom több százat. És van, aki nem érti, hogy nem lehet ennyiből legalább 200-at félretenni..
Én meg csak elbizonytalanodom...hogy mi vagyunk ennyire szerencsétlenek, vagy most akkor mi van..
Szerintem a több százezreket nem szórják olyan könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!