Nektek odaadták a szüleitek az autót?
Nekem alig-alig. Tulajdonképpen szinte csak egy útvonalon vezettem még (ki a telekre meg vissza).
A jogsi 18 évesen szereztem. Soha nem okoztam balesetet. Jól vezetek. Ennek ellenére az apám inkább vezetne alkoholos állapotban, minthogy én üljek a volán mögé. Annak ellenére, hogy szerinte és anyám szerint is jól vezetek.
Egy ideje azzal ijesztgetem őket, hogy ha egyszer kocsiba ülök, majd rodeózni fogok mint állat. Azóta nem is vezettem. :D
Sajnos sajátom még nincsen jelenleg.
24/F
1
Két autójuk is van. Azért az öregecske Suzit odaadhatnák, de mindegy, elfogadtam, majd lesz sajátom, és kész.
Szerintem beszéld meg velük, hogy nem azért raktad le a jogosítványt, hogy ne vezethess. A Rodeós fenyegetés lehet nem volt a legjobb ötlet. De ha viccnek szántad akkor nem számít :D.
Lehet hogy féltik_ vagy nem bíznak meg benned annyira. Hogy rádbízzák. Próbáld meg apukáddal megbeszélni, hogy járjatok el csak úgy vezetni és x-kilométer után adja oda. :)
Nállam hála az Istennek nem volt így. Vagy ha így se jó. Gyűjtsél és vegyél magadnak eggyet:) hidd el. Sokkal jobb érzés lesz azt vezetni amit a saját pénzedből vettél :) !
Nekem vettek egy 4-es Golfot, gyakorlásnak jó lesz, mondták. Az ő komolyabb autójukat viszont csak 1 év után vezethettem.
22l
18 évesen megvolt a jogsim, mind a két autóval elengedtek azonnal egyedül is. Bármikor vihetem mindkettőt egy szó nélkül, mondván, ne vegyek autót, mikor itt van kettő is, spóroljak míg itthon élek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!