Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A jogosítványt nektek, a...

A jogosítványt nektek, a szüleitek fizették? Bárki, írhat!

Figyelt kérdés

#jogosítvány #ki fizette ki
2016. nov. 5. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálam még csak tervben van,de úgy egyeztünk meg anyukámmal,hogy a KRESZ-t ő állja(30ezer),a többit én fizetem a gyűjtött pénzemből(150ezer kb.)

De több ismerősömnek is szülő fizeti teljes mértékben.

2016. nov. 5. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Már vagy fél éve végeztem, de a szüleim fizették az összesen. Kb. 180-190 ezer volt mert harmadjára lett meg (23 vagyok) és vettem jó pár pluszórát. Mivel nem dolgozok, evidens, hogy a szüleim fizették, de ha lenne pénzem sem fizettem volna ki magam, mert lehet pofátlan leszek, de sztem a jogosítvány egy nagyon alap dolog, már-már olyan szintű, mint a taníttatás, amit egy életben egyszer illik a szülőknek kifizetni. Jogsi nélkül ma már elég nehéz az élet.
2016. nov. 5. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Voltak rá annó ígéretek de aztán nem lett belőle semmi. Nem álltunk úgy anyagilag. Azóta sincs jogosítványom.

23

2016. nov. 5. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:

A gyakorlatot én fizettem, nyári munkával, az 25 ezer volt, az egész mindennel együtt 43 ezer (a hiányzót a szülők pótolták).

(1997)

2016. nov. 5. 18:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Alap a jogsiba a kétszeri bukás is? :D

Még jó, hogy 5 vizsga után a PÁV megállítja az ambíciózus nebulót, mert a szülők alapból a gatyájukat fizetnék :D

2016. nov. 5. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Anyám hajszolt bele, mert "Legyen egy kis motiváció.".

Végül majdnem az egészet én fizettem részletekbe, szüleim 2 részletnek fizették a felét. Tesóm ugyan akkor kezdte, neki anyám kicsengette az egészet.

2016. nov. 5. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
#5: Az autósiskoláknak (pluszóra miatt) és a vizsgabiztosoknak (kenőpénz miatt) is megéri, hogy a tanulót minél jobban megszívassák.
2016. nov. 5. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Én a nagyrészét magamnak fizettem, de több órát kellett vennem, a vége felé elfogyott a pénzem és a szüleimnek kellett kipótolniuk egy keveset.

7#

Nem állítják le, csak be kell ülnie egy szimulátorba, ott kell feladatokat csinálnia, de ezen a 99% átmegy.

2016. nov. 5. 19:05
 9/12 anonim ***** válasza:

#7 - ez régen se volt másképp. Senki nem kontrollálta a bukásokat, csak a kenőpénz, de az meg nem jutott mindenkinek (5 különböző vizsgabiztosta, meg még a jópofa oktató is).

Mégse használtuk ki az 5 alkalmat :D

Ja, meg nem csillivilli légkondis verda, hogyne. Dízel tempra!

2016. nov. 5. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Magamnak fizettem. Bar en 29 voltam.

A #2 meg elegge nezopont kerdese, de pofatlan, a jogsi nem alap dolog, csupan kulonbozo helyzetek megkovetelik, igy nem a szulo kotelessege fizetni. Sokan le tudnak elni egy eletet nelkule, es itt nem valami falusi alkeszekre gondolok.

2016. nov. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!