A jogosítványt nektek, a szüleitek fizették? Bárki, írhat!
Nálam még csak tervben van,de úgy egyeztünk meg anyukámmal,hogy a KRESZ-t ő állja(30ezer),a többit én fizetem a gyűjtött pénzemből(150ezer kb.)
De több ismerősömnek is szülő fizeti teljes mértékben.
Voltak rá annó ígéretek de aztán nem lett belőle semmi. Nem álltunk úgy anyagilag. Azóta sincs jogosítványom.
23
A gyakorlatot én fizettem, nyári munkával, az 25 ezer volt, az egész mindennel együtt 43 ezer (a hiányzót a szülők pótolták).
(1997)
Alap a jogsiba a kétszeri bukás is? :D
Még jó, hogy 5 vizsga után a PÁV megállítja az ambíciózus nebulót, mert a szülők alapból a gatyájukat fizetnék :D
Anyám hajszolt bele, mert "Legyen egy kis motiváció.".
Végül majdnem az egészet én fizettem részletekbe, szüleim 2 részletnek fizették a felét. Tesóm ugyan akkor kezdte, neki anyám kicsengette az egészet.
Én a nagyrészét magamnak fizettem, de több órát kellett vennem, a vége felé elfogyott a pénzem és a szüleimnek kellett kipótolniuk egy keveset.
7#
Nem állítják le, csak be kell ülnie egy szimulátorba, ott kell feladatokat csinálnia, de ezen a 99% átmegy.
#7 - ez régen se volt másképp. Senki nem kontrollálta a bukásokat, csak a kenőpénz, de az meg nem jutott mindenkinek (5 különböző vizsgabiztosta, meg még a jópofa oktató is).
Mégse használtuk ki az 5 alkalmat :D
Ja, meg nem csillivilli légkondis verda, hogyne. Dízel tempra!
Magamnak fizettem. Bar en 29 voltam.
A #2 meg elegge nezopont kerdese, de pofatlan, a jogsi nem alap dolog, csupan kulonbozo helyzetek megkovetelik, igy nem a szulo kotelessege fizetni. Sokan le tudnak elni egy eletet nelkule, es itt nem valami falusi alkeszekre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!