Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is máshogy viselkednek...

Nektek is máshogy viselkednek a szüleitek más emberek társaságában?

Figyelt kérdés
Például jön hozzánk valaki, és anyám magabiztosnak tetteti magát, meg tesz vesz, meg minden szart csinál, meg idiótán viselkedik, és megváltozik, mivel itthon nem is így viselkedik... És ez engem nagyon idegesít. Meg ha kimegy az utcára szintén máshogy viselkedik. Miért van ez?
2016. aug. 1. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak apám ilyen. Ha társaságban van, akkor eljátsza a tökéletes családapát, amúgy meg le sem szar minket
2016. aug. 1. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem anyám. Bárhová megy, vagy bárki jön ide, ő a kedves, törődő, nehéz sorsú anyuka, vicces, aranyos, itthon meg persze pont az ellentéte...
2016. aug. 1. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes, más környezetben más viselkedésmintát alkalmaz az ember tapasztalatainak, neveltetésének, céljainak megfelelően. De még nyelvet is változtat.

Figyeld meg magadon, hogyan viselkedsz és beszélsz mondjuk nagymamáddal, egy idegen kisgyerekkel vagy az osztálytársaiddal.

2016. aug. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!