Lányok, tik veletek is így viselkednek vagy csak engem tisztelnek meg vele?
983 ismerősöm van facebookom, és sokszor napok olyan üzeneteket fiúkzól hogy a péniszükről elküldenek képeket, azt sem tudom kik ők, mert ismeretlenek, de üzenetbe küldik el úgy hogy van pár közös ismerősünk. És üzenetet lehet küldeni ismeretlennek is.
21/l
Gondolom, nem egy szolid, házitündér kép miatt küldenek ilyeneket. Aki k@rvának öltözik, ne csodálkozzon, ha annak nézik.
Nem tudom eldönteni (nem is fontos), hogy ez most panasz, vagy dicsekvés.
21 évesen 983 ismerős.. Szóval minden idegent elfogadtál/ bejelöltél ismerősnek..Hmm. és küldik a péniszekről a képeket, vajon miért? Biztos te sem vagy teljesen ártatlan.
Érdekes, nekem nem küldenek ilyen képeket, és egy ismerősöm sem panaszkodott emiatt.. a mert mi nem jelölünk be vadidegeneket és nem fogadjuk el a vadidegenek bejelölését.. Meg nem teszünk ki qrvás képeket magunkról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!