Interneten miért viselkednek sokan barátságtalanul, és zárkózottan?
Figyelt kérdés
Ott miért nem szeretnek ismerkedni, mint ahogy élőben?2014. máj. 15. 23:37
1/12 anonim válasza:
Ez kikre vonatkozik? Mert rám biztos nem.
2/12 anonim válasza:
Szerintem sincs túl nagy gond, neten is elhet rengeteg emberrel beszélgetni.
3/12 anonim válasza:
Sok rossz tapasztalat miatt is lehet, ilyenkor próbáld meggyőzni értelmes mondatokkal, indokolva, miért bízhat benned - ha nem képes egy esélyt sem adni, akkor egy bunkó paraszt, és nem érdemli a dühöt.
5/12 anonim válasza:
mert az internet által az emberek a misztikusság sötéten ártó és hazug leplét ölthetik magukra így mások nem tudhatják hogy kivel állnak szemben (mint én most itt :D)
6/12 anonim válasza:
Sokan nem tudom mit képzelnek,hogy megerőszakolom őket neten keresztül? Szerintük veszélyes... de ez hülyeség,mert mindenkinek joga van gondolkodni,ezt az anyjuk megtiltotta nekik még kisbaba korukban.Milyen sajnálatos,ugye? Azóta félnek az élettől.
7/12 anonim válasza:
azért mert jobb félni mint megijedni az gyilkosok/pszichopaták/nem erőszaktevők mind kedves embereknek néznek ki akikben meg is lehet bízni...így minek ismerkedjünk idegenekkel ha megvoltunk eddig nélkülük is :)
8/12 anonim válasza:
Akkor ajánlom a hegyi életmódot egy tanyán,elzárva a külvilágtól.
9/12 anonim válasza:
Nagyon rossz emberismerőnek kell lenni ahhoz,hogy valaki ennyire féljen mindenkitől.
10/12 anonim válasza:
kezdjük ott hogy miért akarjak én interneten keresztül ismerkedni akárkivel is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!