A vonatok miért ilyen népszerűek a kamaszok, fiatalok körében, úgy értem miért szeretik a vonatokat ilyen sokan?
A kamaszkoromat ingázással töltöttem, és mivel buszon hányingerem van, így maradt a vonat. Hiába a ritkább menetrend, és hogy a vasútállomások viszonylag kívül eső pontokon szoktak lenni, valahogy mégis kényelmesebb. Járkálhatok, wc-re mehetek, sok vonaton már internet is van. Anno a baráti társaság közös fülkében utazott, buszon biztosan zavartuk volna a többi utast a bandázással. A leckét is a vonaton írtuk meg.
Nekem ezek a kellemes emlékek járultak hozzá a vonatszeretethez, na meg a kényelem.
A férfiak jobban odavannak magukért a gépekért. Engem maga a vonatozás fogott meg, és még mindig imádom. :)
Buszozni egyáltalán nem szeretek, de még autóba is ritkábban ülök, mint vonatra, pedig megtehetném hogy bárhova kocsival menjek.
27/N
Én is ismerek ilyet, de ő nem csak a vonatokért hanem az egész vasútért rajong, az ottani technikai megoldásokért.
Mondjuk engem se érdekelnek a vonatok, de műszaki emberként valahol megértem a rajongást.
Én is szeretem a vonatokat és utazni is(vonattal).
Kb.10 éves korom óta és még a mai napig is szeretem(44évesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!