Elítélendő ha egy 19 éves srác azért kondizik már 17 éves kora óta hogy másokat megfélemlítsen és belekössön a kortársaiba akik neveletlenül viselkednek?
Utcán való köpködés esténként a tereken, szemetelés, moderálatlan magatartás.
Ilyenkor oda megyek akár 3-5 fős csoporthoz is ha nem szimpatikus a viselkedésük, és szóvá teszem azt ami nem tetszik.
Cigányokhoz is oda mentem már egy alkalommal a szotyizás miatt, amit szét dobáltak a szökőkútnál, meglepő módon mégis a magyarok vannak többségben akiket eddig "elkaptam"
Volt olyan hogy hallottam egy üveg csattanását, láttam hogy nem józan az egyik, odaszaladtam és lenyomtam a vállánál fogva a földre hogy szedje fel, vagy bele tenyereltetem
Nem vagyok skinhead, bár így sokan annak gondolnak, viszont ez az öltözék meg a megjelenés egy elgondolkodtató összhatás. Azért kezdtem el ezt a dolgot, mert akik dobálóztak, magukénak érezték az utcát, ami egyébként mindenkié, kinevették a kulturált embert, kvázi nem vették komolyan.
Ha nem lennék sportos, csak egy átlagos fiatalként mennék oda a velem egykorúhoz, akkor csak nevetne és menne tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!