Elítélendő ha egy 19 éves srác azért kondizik már 17 éves kora óta hogy másokat megfélemlítsen és belekössön a kortársaiba akik neveletlenül viselkednek?
Nem. Leginkább az apja az, aki elítélendő lehetne, mert az ilyen viselkedés mögött mindig !!! családon belüli traumák vannak, még akkor is, ha az a traumatizáltság "csak" szóbeli vagy érzelmi (pl. folyatos megalázás, lekicsinylés stb.).
Nem kondizni kell kisember, és nem nádpálcás tan'tóbácsit játszani a náladnál kisebbekkel szemben, így leverve rajtuk azt, amit te kapsz apádtól, hanem elmenni egy pszichiáterhez, kicsellóztatni magadból a mocskot, keresni egy jó szakmát vagy szerezni egy jó diplomát ha eszed is akad, és olyan messze elhúzni a fateréktől, hogy a porod se látszódjon.
Különben előbb-utóbb a sitten találod magad, és még csak fel sem fogod, hogy miért.
(Ha pszichiáterhez nincs kedved, merszed vagy akaratod, akkor esetleg a küzdősportokat ajánlom, és nem azért, hogy másokat leverj, hanem azért, hogy magadból kihozd a felszínre a traumatizáltság miatti agressziót.)
12-es
Nem tudom honnét jött ez a rossz szülői példa, de köze nincs ehhez az egészhez a családi háttérnek. Biztos vannak olyanok akik másokon verik le amit kaptak, én nem vagyok ilyen.
Nem akarsz rendőrnek menni?
Ha már ilyen nagy az igazságérzeted :D
Valamilyen szinten egyetértek veled, mert engem is idegesítenek a nem törődöm emberek...
Viszont túl veszélyes, nem éri meg néhány eldobált szotyihéj, széttört üveg miatt az életedet kockáztatni...
Ha egyszer jól hátba szúrnak, hiába volt a sok kondi.
-Ha valamilyen hasonló viselkedést látnék valakitől az utcán, azt gondolnám, hogy vmilyen dühkezelési problémái vannak az illetőnek, túl könnyen felhúzza magát apróságokon.-
Egyszer valóban megjárhatod, ha pl tegyük fel oda mész valakihez akiről később kiderül hogy van 5-6 gyúrós haverja, azért így már nem sokra mennél.
Azt javaslom kezdj el mellé valami küzdősportot hogy ha védened kell magad meg tudd tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!