Lányok, tik veletek is így viselkednek vagy csak engem tisztelnek meg vele?
983 ismerősöm van facebookom, és sokszor napok olyan üzeneteket fiúkzól hogy a péniszükről elküldenek képeket, azt sem tudom kik ők, mert ismeretlenek, de üzenetbe küldik el úgy hogy van pár közös ismerősünk. És üzenetet lehet küldeni ismeretlennek is.
21/l
Először szánjuk 2 percet a személyes névmások ragozására:
E/1 én
E/2 te
E/3 ő
T/1 mi
T/2 TI
T/3 ők
Szóval: Nem, nem "tisztelnek" meg ilyen képekkel szerencsére, és te is aztán igazám erkölcsös lehetsz, ha ez neked a tisztelet jele.
Elnézést, de ha egy nő kaphat ilyen képeket pusztán azért, mert mondjuk műkörme van, és ezért még le is k_vázzák itt, akkor hadd legyen kimondva, hogy az a fiú pedig, kéretlenül a nemi szervéről küld fotót, az meg hímr_ngyó.
Egyébként nem, soha nem fordult elő velem, hogy ilyen képet kaptam volna. A buszon fordult elő velem 18 éves koromban, hogy a velem szemben ülő férfi elővette a farkát és verni kezdte. Hosszú télikabátban voltam, sapkában, sportcipőben, hosszú nadrágban, smink nélkül. A barmok barmok, mindegy, hogy nézel ki.
Értem. Tehát szerinted nincs összefüggés a feltöltött képek, és a bunkó emberek bevonzása közt.
És ha ilyen képeket teszel fel rendszeresen:
akkor csodálkoznál, hogy pénisz fotókat kapsz?
Szerinted az átlag lányok kapnak csak úgy random péniszeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!