Ti meddig tanultatok? Meddig szorultatok a szüleitek támogatására?
Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 10:36
1/6 anonim válasza:
20 éves koromig jártam iskolába! akkor raktam le a 3. szakmámat...
(érettségi mellett párhuzamosan lenyomtam már 2-t)
suli után már augusztusban munkába álltam...
23F
2/6 anonim válasza:
Én 25 évesen álltam munkába és egy év múlva el is költöztem otthonról. Viszont olyan gyatra volt a fizetésünk, hogy amikor megszületett rá egy évre a gyerekünk, akkor a szüleink direkt és indikert anyagi támogatása nélkül a szó szoros értelmében éhen haltunk volna.
3/6 anonim válasza:
sajnos közel 28 évesen is rájuk szorulok, mert egyedül megélni az@ros 100e Ft ből lehetetlen. Hiába rendelkezem több szakmával.
Ahol meg olcsó a lakhatás, ott nincs munka egyáltalán.
4/6 anonim válasza:
27 éves koromig, csak lakhatás és kaja, pénzt 18 éves korom óta nem kértem, mindig volt munkám, egyéb jövedelmem.
5/6 anonim válasza:
20 éves vagyok, idén végeztem a szakmámmal. Egy ideje álláskereső vagyok, sajnos még nem jártam sikerrel. Egéaszen idáig szülői támogatással jutottam el, értelemszerűen. Egy évet dolgoznék, utána egyetem, de már önerőből, majdnem teljes mértékben.
6/6 anonim válasza:
21 voltam amikor egyetem utolsó évében elkezdtem dolgozni. Azóta szerencsére sikerült kis tartalékot is összegyűjteni, aminek olyan szempontból örülök, hogy már szégyelltem a szülőktől kérni, annyit adtak az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!