Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az érv egy bértárgyalás során...

Az érv egy bértárgyalás során hogy mennyit kap egy 8 elemis teszkó árufeltöltő kezdőbérnek?

Figyelt kérdés

Mint „aljameló“ afféle negatív viszonyítási alapnak megfelel?

Hogy egy semmi hozzáadott értéket nem követelő 8 elemivel betölthető állás kezdőbére annyi amennyi, akkor egy diplomás munkakör bőven nem pályakezdőnek hogy fizethet kb ugyanannyit , sőt még annyit se (mert nincs cafi)?

Ez egy jó tárgyalási érv?

2020. szept. 16. 09:38
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

és a félretett 100.000ből akar lakást? mikor? 50 év múlva???

végül is Pesten 800.000-1 misi vagy több /m2 hát sok sikert.....

" lakásrezsibe is beszáll és mégis havi 100 ezret tesz félre"

2020. szept. 17. 18:20
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a gyerekem 22 éves és van 2 milliója - szerintem sokan cserélnének vele :-)

És nem kell rögtön ilyen "ledorongolóan" beszélni.

Senki nem állította, hogy Pesten akar lakást venni - és amúgy is Pesten lakunk :-)

2020. szept. 17. 18:25
 43/49 A kérdező kommentje:

" és van 2 milliója - szerintem sokan cserélnének vele"

na akkor már csak 30-at rakjon hozzá és tán lesz egy panelje. Most kelt el nálunk egy 80-as években épült panelben 32 millióért egy másfeles kecó.

egy szar proli panelben 32 misi.

2020. szept. 17. 19:50
 44/49 anonim ***** válasza:
11%

Lehet, hogy eladósítani akarja magát, és a hitel önerejéhez gyűjt. És 20 évig vagy még tovább is azt akarja fizetni.

Én biztosan nem vennék fel hitelt úgy, hogy egy jövedelemforrásom van, nincs tartalékom, és a kalkulált törlesztőrészletet épphogy tudnám havonta fizetni. Egyrészt nincs olyan, hogy biztos munkahely, nem lehet számolni az inflációt követő rendszeres béremelésekkel sem, másrészt - ne adj isten - tartós betegség, esetleg munkaképesség csökkenés, vagy munkahely elvesztése esetén, amennyiben a hitelt nem tudnám tovább fizetni, a jelenlegi ingatlanárak mellett tuti, hogy csak veszteséggel tudnám a lakást/házat eladni.

2020. szept. 17. 20:16
 45/49 anonim ***** válasza:

Na, látom, a kérdező is, meg a 44-es is jól tud fantáziálni.

Többet nem írok a terveinkről - sajnálom, hogy Ti ilyen szüklátókörűek vagytok :-(

Na mindegy, magatokra hagylak, csámcsogjatok csak... :-)

Annyit még leírok, hogy minket a Covid egyáltalán nem rengetett meg, mert megtanultuk, hogy min. fél évre való tartalékunk legyen.

Szóval azért van egy kis fogalmunk azt anyagi biztonságról :D

2020. szept. 17. 20:34
 46/49 anonim ***** válasza:
26%

2 millió forint nem nagy anyagi biztonság :) Pár hónapig esetleg elég, ha valaki elveszti a munkájá, de úgy beállítani, hogy ez mekkora vagyon kicsit erős túlzás.

Az meg hogy felnőtt létére veled él egyáltalán nem egeszséges és nem normális. Neki nincs igénye a MAMA HOTELBŐL elmenni? Ugyanis a normális az lenne :)

2020. szept. 17. 20:42
 47/49 anonim ***** válasza:
22 évesen 2 millió az bőven kiemelkedő. Mondjuk az hogy még külön szobája sincs, az elég meredek. Én is otthon lakom még, de a külön szoba szerintem létszükséglet.
2020. szept. 17. 20:59
 48/49 A kérdező kommentje:

"a külön szoba "

Ezt észre se vettem. Bakker, nekem 12 évesen már külön szobám volt. 22 évesen 1 szobában az ANYJÁVAL???????

Bammeg előbb mennék ki a kutyaólba lakni mint 22 évesen egy heylen hédereljek az anyámmal.

2020. szept. 18. 07:53
 49/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nagyon hü.lye vagy! Fellengzős, beképzelt kis suttyó, akit elkényesztettek és most mindenen rin.yálsz, mint egy pi.csa. Igen, lépzeld el vannak akik szegényebbek és nem tudnak 2 szobást összehozni mert nem tehetik meg, nem tudhatod mi az előtörténet és ninc sis hozzá közöd. Te csak ítélkezni tudsz úgy hogy sz.art sem csináltál, amid van azt is gondolom a szüleid érdemének köszönhető, mert azt látom ezeknek a legnagyobb az arcuk, akiknek a szülei megalapozták az életüket. Fo.s riny.a vagy.
2020. szept. 18. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!