Az érv egy bértárgyalás során hogy mennyit kap egy 8 elemis teszkó árufeltöltő kezdőbérnek?
Mint „aljameló“ afféle negatív viszonyítási alapnak megfelel?
Hogy egy semmi hozzáadott értéket nem követelő 8 elemivel betölthető állás kezdőbére annyi amennyi, akkor egy diplomás munkakör bőven nem pályakezdőnek hogy fizethet kb ugyanannyit , sőt még annyit se (mert nincs cafi)?
Ez egy jó tárgyalási érv?
"még gondolatba se merüljön fel. A te gondolatodban mégis ez merült fel, tehát te ezt így is gondolod, "
Jó, kész, feladtam.
Csámcsogjatok még rajta... :D Te biztosan tudod, hogy én mit gondolok és bár a tanárok mellett állok, de máégis azt gondolom, hoghy a tanár nem ér semmit :D
Kész röhej...:D :D
"Bocs, csak kiakadtam hirtelen!"
Kösz, hogy legalább ezt leírtad :-)
Van ez a troll, aki nem a Balázs, szóval szerencsére nem komoly a kérdés. Az mondjuk elég meredek, hogy valakiben ekkora frusztráció dolgozzon a teszkós árufeltöltők iránt. Gondolom ha holnap üresek lesznek a polcok, troll barátunk fog a leghangosabban óbégatni. :D
Amúgy tényleg nem értem egyiket se, a Balázst se, ezt a másikat se, ha végre kilépnének a saját álomvilágukból és elmennének dolgozni kb. bárhova, rögtön értelmet nyerne az életük és nekik se lenne igényük naponta ilyen kérdésekkel fárasztani itt a népet.
28! Én voltam állandó éjszakás a Tescoban. Nem egy leányálom, főleg, hogy rengeteg árut kell kiforgatni a raktárból. Ráadásul van pár foggyos munkatárs a nappalosok között, aki összevissza töltenek, aztán az ő munkájukra is nekünk kell rádolgozni. Még a vegyi egész jó, az öblítőket, mosószereket pakolni, de a fűszer az agyhalál, pepecselős munka. Jah és a legszebb az egészben az, hogy jönnek a vásárlók és kb 1-2 óra után úgy néz ki a sor, mint amikor elkezdted.
Az egészben az a legrosszabb, hogy spórolás miatt kevesebb ember van, mint amennyi kéne. Az nem normális, hogy 7-8 ember rakja rendbe az egész szárazáru részt 8 óra alatt. Szemétszedéssel, van hogy polctörléssel együtt. Utána meg baszogat az osztályvezető, ha nem szép a sorod. Na ezért nehéz a meló, és azért agyonfiizetve sincs az ember, plusz nagyon sokat kell jönni-menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!