Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az érv egy bértárgyalás során...

Az érv egy bértárgyalás során hogy mennyit kap egy 8 elemis teszkó árufeltöltő kezdőbérnek?

Figyelt kérdés

Mint „aljameló“ afféle negatív viszonyítási alapnak megfelel?

Hogy egy semmi hozzáadott értéket nem követelő 8 elemivel betölthető állás kezdőbére annyi amennyi, akkor egy diplomás munkakör bőven nem pályakezdőnek hogy fizethet kb ugyanannyit , sőt még annyit se (mert nincs cafi)?

Ez egy jó tárgyalási érv?

2020. szept. 16. 09:38
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
96%

"még gondolatba se merüljön fel. A te gondolatodban mégis ez merült fel, tehát te ezt így is gondolod, "

Jó, kész, feladtam.

Csámcsogjatok még rajta... :D Te biztosan tudod, hogy én mit gondolok és bár a tanárok mellett állok, de máégis azt gondolom, hoghy a tanár nem ér semmit :D

Kész röhej...:D :D

2020. szept. 16. 12:17
 22/49 anonim ***** válasza:
77%
21! Ok akkor rossz példát hoztál fel :) Mindegy. Bocs, csak kiakadtam hirtelen!
2020. szept. 16. 12:45
 23/49 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem érv. Egyszerűen a fejed tetejére is állhatsz, ez a pozíció csak ennyit ér a cégnek. A legjobb amit tehetsz, hogy odébbállsz.
2020. szept. 16. 15:33
 24/49 anonim ***** válasza:
95%

"Bocs, csak kiakadtam hirtelen!"

Kösz, hogy legalább ezt leírtad :-)

2020. szept. 16. 15:40
 25/49 anonim ***** válasza:
Közölném, hogy akkor tessék ott próbálkozni, nálunk van értelmes jelentkező is az állásra...
2020. szept. 16. 16:24
 26/49 anonim ***** válasza:
92%
Az alapítványi iskolában mióta van bértárgyalás, Balu?
2020. szept. 16. 18:14
 27/49 anonim ***** válasza:
94%

Van ez a troll, aki nem a Balázs, szóval szerencsére nem komoly a kérdés. Az mondjuk elég meredek, hogy valakiben ekkora frusztráció dolgozzon a teszkós árufeltöltők iránt. Gondolom ha holnap üresek lesznek a polcok, troll barátunk fog a leghangosabban óbégatni. :D

Amúgy tényleg nem értem egyiket se, a Balázst se, ezt a másikat se, ha végre kilépnének a saját álomvilágukból és elmennének dolgozni kb. bárhova, rögtön értelmet nyerne az életük és nekik se lenne igényük naponta ilyen kérdésekkel fárasztani itt a népet.

2020. szept. 16. 18:15
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Tescoban én úgy tudom az éjszakai árufeltöltők keresnek a legjobban, de ők egész éjjel nehéz árukat tologatnak és pakolásznak, nem vicces dolog, mert rámegy idővel az egészségedre, az ízületeidre, ezért van megfizetve mert nem mindenki bírja. egy női ismerősöm is felmondott már mert nem bírja, rosszul lett az egésztől és egy rosszullét nagyon meg tudja ám az embert ilyenkor ijeszteni, elgondolkozol megéri e ez neked vagy elmész kevesebbért mást csinálni, mert simán kaphatsz egy szívinfarktust is vagy akármit. Aki csinált már hasonló fizikai munkát és lett tőle rosszul az tudja mit jelent ez. Én is lettem rosszul árupakolástól, persze az is hozzájárult hogy nem ettem órákon keresztül és nem ittam, csak mint egy mar.ha pakoltam. megszédültem, a szívem kalimpált, le kellett kicsit ülnöm aztán bementem enni, inni, oda kell nagyon erre figyelni, mert durva rosszullétek lehetnek belőle és ezt nem mindenki bírja. Az árufeltöltő meg kell, és ezért fizetik meg viszonylag jól.
2020. szept. 16. 18:22
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

28! Én voltam állandó éjszakás a Tescoban. Nem egy leányálom, főleg, hogy rengeteg árut kell kiforgatni a raktárból. Ráadásul van pár foggyos munkatárs a nappalosok között, aki összevissza töltenek, aztán az ő munkájukra is nekünk kell rádolgozni. Még a vegyi egész jó, az öblítőket, mosószereket pakolni, de a fűszer az agyhalál, pepecselős munka. Jah és a legszebb az egészben az, hogy jönnek a vásárlók és kb 1-2 óra után úgy néz ki a sor, mint amikor elkezdted.

Az egészben az a legrosszabb, hogy spórolás miatt kevesebb ember van, mint amennyi kéne. Az nem normális, hogy 7-8 ember rakja rendbe az egész szárazáru részt 8 óra alatt. Szemétszedéssel, van hogy polctörléssel együtt. Utána meg baszogat az osztályvezető, ha nem szép a sorod. Na ezért nehéz a meló, és azért agyonfiizetve sincs az ember, plusz nagyon sokat kell jönni-menni.

2020. szept. 16. 20:17
 30/49 anonim ***** válasza:
Igen tudom, tescoban is volt részem nekem is
2020. szept. 16. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!