Az érv egy bértárgyalás során hogy mennyit kap egy 8 elemis teszkó árufeltöltő kezdőbérnek?
Mint „aljameló“ afféle negatív viszonyítási alapnak megfelel?
Hogy egy semmi hozzáadott értéket nem követelő 8 elemivel betölthető állás kezdőbére annyi amennyi, akkor egy diplomás munkakör bőven nem pályakezdőnek hogy fizethet kb ugyanannyit , sőt még annyit se (mert nincs cafi)?
Ez egy jó tárgyalási érv?
10-es, ugye azért a zárójeles mondatomat is olvastad?
Egy szóval nem állítottam, hogy zárjuk be. Nem tudom, miért kell mindent kiforgatni.
Én csak a munkaügyis troll kérdésére válaszoltam, hogy mit lehet mondani rá, miért fizetik meg jobban az árufeltöltőt.
Én nem tudom, Ti nem tudtok olvasni? Szövegértelmezési problémáitok vannak, vagy mi? :D
HOL ÍRTAM OLYANT, HOGY BE KELL ZÁRNI AZ ISKOLÁT? Úristen, tudtok aztán kombinálni...
Világosan odaírtam, hogy hosszútávú hasznot hoz.
"Pont annyit amennyit az iskola bármely más dolgozója. Szép kövér nullát. Csak viszik a pénzt de nem hozzák.
Ezzel együtt ha így nézzük akkor az iskolában nincs 1 db ember se akit megérné tartani."
Tehát az iskola nem ér semmit, csak költség szerintetek. Vagyis be lehet zárni, mert nem hoz anyagi hasznot, a tanárok, könyvtárosok munkája egyenlő a 0-val, mert nem termel pénzt, ezt írtátok.
Úristen, ezt nem hiszem el: tényleg nem értitek meg, hogy EZT NEM ÉN GONDOLOM, hanem a kérdezőnek ezt válaszolhatnák a bértárgyaláson.
EGY FELTÉTELEZETT SZITUÁCIÓBAN EGY FELTÉTELEZETT VÁLASZ.
Mi ebben olyan nehéz ezt felfogni????
Ja, és csak hogy jobban értsétek a dolgot: amikor a tanárok tüntettek, én is kint voltam a tüntetésen, mert a saját szememmel látom, mi megy az oktatásban. Nem, nem vagyok tanár.
MÁR ÉRTITEK?
NEM ÉN GONDOLOM ÍGY!! :D :D
"És ha én erre visszakérdeznék hogy az én diplomával végezhető felelős munkaköröm annyit /még annyit se ér a cégnek mint egy 8 általánosból frissen kiesett akárki dobozpakoló munkja-akkor te mint főnök erre mit felelnél?"
Először is ez nem kérdés, hanem kijelentés. Ha kérdeznéd (még annyit sem ér meg?) akkor mint vezető azt gondolnám, hogy elemi dolgokat nem értesz és nem biztos, hogy el kellene neked magyaráznom.
Ha még nem vettelek volna fel és ez egy bértárgyaláson hangzana el, akkor nem vennélek fel, mert azt gondolnám, hogy nem lennél elégedett a helyzeteddel.
Ha már felvettelek és idővel szeretnél többet keresni, akkor elmondanám, hogy nem ér meg ennél többet a munkád, mert mást hasonló fizetésért tudnák találni. A 8 általánossal a tróger meg azért keres ugyanannyit vagy többet, mert kevésbé kényelmes a munkája, és nála ennél kevesebbért nem találnák senkit arra a pozícióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!