Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megteheti a munkáltató, h nem...

Megteheti a munkáltató, h nem fizet? Van erre valami kiskapu?

Figyelt kérdés

Néhány napot már ledolgoztam, a szerződést 4-ére ígérték, de nem küldték el. Vasárnap beszéltem velük, azt mondták, h megcsúsztak, de hétfőn küldik. Nah, még mindig nem kaptam meg a szerződést. Ma újra felhívom őket, biztos, h nem megyek több napot dolgozni, amíg nem lesz a kezemben a papír. Minden személyes iratomat elkértek, kivéve a számlaszámom. Rettegek, h nem fizetik ki a napjaim, hisz kemény munkáról van szó, illetve nem kevés pénzről. Ha kapok szerződést, mire érdemes figyelni? Lehetnek benne kibúvók a munkáltató részéről? Illetve mit tehetek, ha nem fizet?

Köszönöm a válaszokat!

2020. szept. 10. 11:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat, már olvasni se tudok :/ hülyeséget írtam. Hagyom egy kicsit ezt a témát és elmegyek lehiggadni...

Köszönöm a segítő válaszokat!

2020. szept. 10. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:

:-)))

Szívesen.

Biztosan fáradt vagy... Menj, pihenj, sétálj egy kicsit, az jót tesz :-)

2020. szept. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!