Fundamentánál dolgozott valaki, mint személyi bankár? Véleményt szeretnék kérni. Nem pénzügyi, hanem az állás részéről.
Nos, lehet kicsit hosszú lesz, de próbálom röviden. A párom kezdett egy hónapja kb ennél a cégnél dolgozni. Személyi bankárként. Sok szép dolgot ígérnek ugyebár. Céges autó, havi 100 ezer ft autótámogatással, ami a végén a saját autója lesz. Ha a párom elér egy adott szintet, a havi fizetése több százezres tétel lesz. A kollégájának, aki 2 hónapja van itt, állítólag a múlt hónapra majdnem egy millió ft-ot utaltak át. Párom most ügyfélről ügyfélre jár egész nap(hétvégén is), azt mondja ez csak 3 hónapig lesz, utána lesz egy csapata, utánuk kapja majd a pénzt.
Nagyon szépen hangzik, az tény. De eddig csak minuszban vagyunk, ugyanis az egész kezdődött egy 20 ezer ft-os tanfolyammal. Aztán egy 150km-re lévő városba kellett utaznia, az oktatásra. Benzinre így is már rengeteget fizettünk ki, nem állunk jól, de ezalatt az egy hónap alatt egy 100ezer ft-ot simán beleöltünk ebbe összesen. Egész nap járkálni az ügyfelekhez, sokszor más városokba, meg majdnem mindennap az irodába járkálni (ami 30km-re van), nem kevés üzemanyagpénz.Emelett mindennapos telefontöltés,annyit telefonálgat az ügyfeleknek. Ja és a ruha. Megkövetelik ugyebár az öltöny+nyakkendő megjelenést, párom mivel teljesen bevan zsongva, már új öltönyt, ingeket, nyakkendőket is vett. Szerintem keveset is mondtam a 100ezer ft-tal..És most pár napja, mivel akkor telt le neki az egy hónap, adtak 10 ezer ft-ot. Azt mondja a párom, azért csak ennyit mert kevés szerződést sikerült kötnie, amúgy 40 ezer járt volna, de 30-at visszatartottak. Nem értem. 100 ezret, ha nem többet, ebbe beleöltünk, és most kapott 10 ezer ft-ot:)
De ő csak azt hajta hogy 1-2 hónap és millió közeli összeget keres majd havonta, nyugodjak meg. Én viszont azt mondom, ez túl szép ahoz hogy igaz legyen, lévén a páromnak egy sima érettségije van, diplomások nem keresnek ennyit, akkor..
Aki dolgozott/dolgozik náluk ebben a pozícióban, azoktól várnék véleményt mennyire elégedettek a fizetéssel, meg úgy általában a céggel.
# 53
Nem a fundamrentához,de van olyan ember aki az általad említett dolgokat nem végezte el sosem sőt max szakmunkás és mégis meg csinálta a szerencséjét pénz ügyben.
Annyira felháborítónak tartom tényleg hogy ilyen pofátlanul megy a MOST MOST MOST köss mert már késő utána, posztok és videók Fb-on!!! Hányingerem van az összestől mert ők nem az ügyfeleiket tartják szem előtt csak saját magukat hogy így a végén még többet keressenek! És abba nem gondolnak bele hogy semmi de semmi biztosíték arra h majd ki is fizetik később! Ja igen az “állam a biztosíték” vicces, mintha még sose történt volna olyan hogy átmódosítottak már egy meglévő törvényt, és ennyi b*szhatod! Most beszéltem a fundamenta ügyfélkapuval és ezt a választ kaptam amikor rákérdeztem h akkor semmi garancia vagy a funda majd kifizeti zsebből? Erre azt írtam megértik az álláspontom és döntsem el akarok e ilyen helyzetben nyitni ..... köszi marha megnyugtató és választ sem kaptam majd rákérdeztem ismét majd azt írtál h ők nem fognak fizetni ha fizet valaki az állam lesz....
ezért idegesít mert tudják jól hogy megtörténhet h nem lesz kifizetés de ők csak tolják ezerrel a köss mostot! Kíváncsi vagyok mekkora felháborodás lesz náluk ha majd az övükét sem fogják kipengálni és a szeretteikét.... akkor majd lesz nagy arcuk követelőzni....
#50 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!