Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fundamentánál dolgozott...

Fundamentánál dolgozott valaki, mint személyi bankár? Véleményt szeretnék kérni. Nem pénzügyi, hanem az állás részéről.

Figyelt kérdés

Nos, lehet kicsit hosszú lesz, de próbálom röviden. A párom kezdett egy hónapja kb ennél a cégnél dolgozni. Személyi bankárként. Sok szép dolgot ígérnek ugyebár. Céges autó, havi 100 ezer ft autótámogatással, ami a végén a saját autója lesz. Ha a párom elér egy adott szintet, a havi fizetése több százezres tétel lesz. A kollégájának, aki 2 hónapja van itt, állítólag a múlt hónapra majdnem egy millió ft-ot utaltak át. Párom most ügyfélről ügyfélre jár egész nap(hétvégén is), azt mondja ez csak 3 hónapig lesz, utána lesz egy csapata, utánuk kapja majd a pénzt.

Nagyon szépen hangzik, az tény. De eddig csak minuszban vagyunk, ugyanis az egész kezdődött egy 20 ezer ft-os tanfolyammal. Aztán egy 150km-re lévő városba kellett utaznia, az oktatásra. Benzinre így is már rengeteget fizettünk ki, nem állunk jól, de ezalatt az egy hónap alatt egy 100ezer ft-ot simán beleöltünk ebbe összesen. Egész nap járkálni az ügyfelekhez, sokszor más városokba, meg majdnem mindennap az irodába járkálni (ami 30km-re van), nem kevés üzemanyagpénz.Emelett mindennapos telefontöltés,annyit telefonálgat az ügyfeleknek. Ja és a ruha. Megkövetelik ugyebár az öltöny+nyakkendő megjelenést, párom mivel teljesen bevan zsongva, már új öltönyt, ingeket, nyakkendőket is vett. Szerintem keveset is mondtam a 100ezer ft-tal..És most pár napja, mivel akkor telt le neki az egy hónap, adtak 10 ezer ft-ot. Azt mondja a párom, azért csak ennyit mert kevés szerződést sikerült kötnie, amúgy 40 ezer járt volna, de 30-at visszatartottak. Nem értem. 100 ezret, ha nem többet, ebbe beleöltünk, és most kapott 10 ezer ft-ot:)

De ő csak azt hajta hogy 1-2 hónap és millió közeli összeget keres majd havonta, nyugodjak meg. Én viszont azt mondom, ez túl szép ahoz hogy igaz legyen, lévén a páromnak egy sima érettségije van, diplomások nem keresnek ennyit, akkor..

Aki dolgozott/dolgozik náluk ebben a pozícióban, azoktól várnék véleményt mennyire elégedettek a fizetéssel, meg úgy általában a céggel.

2010. aug. 4. 18:17
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Kedves 50-es válaszoló! Személy szerint köszönöm ezt a tartalmas írást! Én írtam a 48-as választ, és nem mentem bele ebbe az egészbe. Ugyanezeket mondta nekem a fundamentás férfi amiket te leírtál. A korábbi munkahelyeimre azt mondta hogy sz*r és csak a fundamentánál lehet jól keresni. Na de mindegy, én nem szálltam be közéjük. Nem is bántam meg, mert mostanra már kiadtam volna 100 ezer forintot a tanfolyamokra és küszködnék az ügyfelek felkeresésével. Viszont olvastam este a lakáskasszával kapcsolatos híreket. És egy ismerősöm facebookon megosztott egy erről szóló cikket, majd felé írta a saját telefonszámát, és azt a szöveget hogy addig hivják ezzel kapcsolatban amíg nem szűnik meg az egész,mert jól fognak járni blabla. Ezek szerint ő is üzletkötő, és így akar még több pénzt keresni. Nagyon szomorú ez. Lehet jobb is hogy nem csatlakoztam a szuper társasághoz, mert nekem nem lenne gyomrom ehhez az egészhez. Jó hogy írtál friss tapasztalatot!
2018. okt. 15. 21:35
 52/56 anonim ***** válasza:

# 50

na itt is van a köss gyorsan míg megteheted cucc :)

[link]

2018. okt. 15. 22:48
 53/56 anonim válasza:
Nekem mosolyra fordul az arcom azon is mikor valaki bőszen pakolja ki facebookra hogy éppen kiemelt személyi bankár lett, holott volt osztálytársa lévén tudom, hogy a szorzótábla nem tiszta neki. És egy ilyet neveznek személyi bankárnak :D Bankárnak azokat nevezik akik oda vissza tudják a közgazdaságtan, bankszektor és pénzügy minden részét, nem azt aki egy fundamentás katalógust vagy facebook bejegyzét villogtat :D Egyébként nem kell aggódni mi lesz később, mostse adják oda sokmindenkinek a járandóságát ilyen-olyan ürügy miatt nemhogy majd 10 év múlva... Ha okos az ember akkor 5 év alatt többszörösét tudja összeszedni egyéb forrásból, mint az a párszázezer forint amit a fundamentával nyerni lehet(ett).
2018. okt. 15. 23:06
 54/56 anonim ***** válasza:

# 53

Nem a fundamrentához,de van olyan ember aki az általad említett dolgokat nem végezte el sosem sőt max szakmunkás és mégis meg csinálta a szerencséjét pénz ügyben.

2018. okt. 16. 01:22
 55/56 anonim válasza:

Annyira felháborítónak tartom tényleg hogy ilyen pofátlanul megy a MOST MOST MOST köss mert már késő utána, posztok és videók Fb-on!!! Hányingerem van az összestől mert ők nem az ügyfeleiket tartják szem előtt csak saját magukat hogy így a végén még többet keressenek! És abba nem gondolnak bele hogy semmi de semmi biztosíték arra h majd ki is fizetik később! Ja igen az “állam a biztosíték” vicces, mintha még sose történt volna olyan hogy átmódosítottak már egy meglévő törvényt, és ennyi b*szhatod! Most beszéltem a fundamenta ügyfélkapuval és ezt a választ kaptam amikor rákérdeztem h akkor semmi garancia vagy a funda majd kifizeti zsebből? Erre azt írtam megértik az álláspontom és döntsem el akarok e ilyen helyzetben nyitni ..... köszi marha megnyugtató és választ sem kaptam majd rákérdeztem ismét majd azt írtál h ők nem fognak fizetni ha fizet valaki az állam lesz....

ezért idegesít mert tudják jól hogy megtörténhet h nem lesz kifizetés de ők csak tolják ezerrel a köss mostot! Kíváncsi vagyok mekkora felháborodás lesz náluk ha majd az övükét sem fogják kipengálni és a szeretteikét.... akkor majd lesz nagy arcuk követelőzni....

#50 es voltam

2018. okt. 16. 18:14
 56/56 Kiss béla19 válasza:
Ezt a sok buta embert komolyan.... aki szerint lehúzás tudja mennyit fizet vissza valaki 10 millióra a Fundamentánál és pl az OTP-nél? Tudja mennyi kölcsön dőlt be be Fundamentánál és mennyi hitel máshol? A válság alatt hol volt ahol a duplájàt fizették és hol annyit mint 2003-ba ? És nem a lakastakarékokat szüntették meg hanem az állami támogatást a Fundamneta volt van és lesz IS !!! Akinek nem megy tovább kell állni de attól hogy neki nem ez való nem a rendszer szar rengeteg embernek segitett és segíteni is fog.
2018. okt. 24. 23:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!